به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در برنامه تلویزیونی انتهای الوند با اشاره به تمهیدات این وزارتخانه برای آموزش دانش آموزان در ایام تعطیلات اظهار کرد: آموزش و پرورش تمام تلاش خود را انجام داد تا جریان آموزش قطع نشود و تلویزیون آموزشی از همان روزهای اول تعطیلات با همکاری صدا و سیما راه اندازی شد.
او ادامه داد: همکاران ما در کوتاهترین زمان ممکن تعدادی از معلمان که در گروههای آموزشی همکاری داشتند معرفی کردند و معلمان هم جهادی پای کار آمدند.
معاون آموزش ابتدایی با اشاره به اینکه از استانهای دیگر هم معلمان برای حضور اظهار علاقه کردند، گفت: به دلیل محدودیت در رفت و آمد امکان حضور همکاران سایر استانها وجود نداشت و در سری جدید کار مصاحبههایی برای آمادگی بیشتری انجام شد.
حکیم زاده با اشاره به اینکه معلمان به طور خودجوش در طرح تلویزیون آموزشی شرکت کردند، اظهار کرد: با وجود این امکانات فضای ویژه دانش آموزان نیاز بود تا نظارت مستقیم بر آن داشته باشیم. شبکه شاد با همین هدف راه اندازی شد و کلاسها از این به بعد در شبکه شاد برگزار خواهد شد.
معاون آموزش ابتدایی از برگزاری اولین کلاس مدرسه شاد در روز اول اردیبهشت خبر داد و گفت: برای آن دسته از دانش آموزانی که دسترسی به اینترنت را در گوشی هوشمند ندارند دستورالعملی تدوین کردیم تا بر اساس آن راهبران آموزشی کاربرگها و آموزشهایی را به آنها ارائه دهند.
او ادامه داد: از ظرفیت رادیو و فیلمهای ضبط شده برای آموزش دانش آموزانی که امکان دسترسی مستقیم به اینترنت ندارند استفاده شده است.
حکیم زاده درباره زمان بازگشایی مدارس با تاکید بر اینکه تابع تصمیم ستاد ملی کرونا هستیم، اظهار کرد: در نظر داریم تا در هر شرایطی متناسب با آن موقعیت آموزش را تداوم ببخشیم و به خانوادهها اطمینان میدهیم که هیچ کمبود آموزشی برای سال تحصیلی آینده نداشته باشند. معلمان و مدیران همچنین خانوادهها در دستیابی به این هدف موثر هستند.
او بیان کرد: برای هر شرایطی سناریویی در نظر داریم و اگر این شرایط باقی بماند آموزشهای مجازی را ادامه می دهیم. برگزاری به موقع امتحانات در زمان خود باقی است، همچنین اگر شرایط آموزشی فراهم شود، آموزش مجازی تداوم دارد.
انتهای پیام/