سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه رشته‌های آجیل هندی

در گزارش زیر طرز تهیه رشته‌های آجیل هندی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با درست کردن آجیل با طعم ادویه‌جات هندی، یک شب پر عطر و بو برای مهمانانتان به یادگار بگذارید.

مواد لازم
آرد نخودچی ۱.۵ فنجان
زیره سبز ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری
پودر زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
تخم گشنیز نیمه سابیده ۱/۴ قاشق چای خوری
بیکینگ پودرنوک قاشق چای خوری
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
روغن به مقدار لازم
آب برای خمیر ۱/۴ فنجان

طرز تهیه
۱ آرد نخودچی رو در کاسه‌ای الک می‌کنیم و نمک و فلفل و ادویه‌ها و بیکنگ پودر و ۱ قاشق چایخوری روغن رو به آرد اضافه می‌کنیم.
۲ آب رو کم کم اضافه می‌کنیم تا به صورت خمیر نه خیلی شل و نه خیلی سفت دربیاد. با ۱/۲ قاشق روغن روی خمیر رو چرب می‌کنیم.
۳ برای درست کردن رشته‌ها دستگاه مخصوصی هست که میشه از بیسکوییت ریز یا هر وسیله مشابهی برای رسته‌ای کردن خمیر استفاده کرد.
۴ از صفحه‌ای که سوراخ‌های نسبتا" درشت داره باید استفاده کنیم.
۵ خمیر رو داخل روغن فراوون طوری که رشته‌ها در روغن غوطه ور بشه می‌ریزیم.
۶ تا زمانی که رشته‌ها قهوه‌ای روشن بشه سرخ می‌کنیم ۲-۳ دقیقه. از روغن درمیاریم و روی دستمال کاغذی میگذاریم تا روغنش کشیده بشه.


منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.