سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انتخاب مواد غذایی تاثیرگذار در بروز حساسیت فصلی

یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل بهار استفاده از مواد غذایی اگر آگاهانه انتخاب نشود منجر به آلرژی خواهد شد.

عاطفه صوفی کارشناس تغذیه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان گفت: در فصل بهار از هر نوع مواد غذایی استفاده نکنید چون برخی از سبزیجات آلرژی زا هستند.

صوفی با بیان به اینکه مصرف ماهی‌های چرب مانند سالمون اسید‌های چرب امگا۳دارد و باعث کم شدن برخی علائم آلرژی می‌شود افزود: مصرف قارچ و گوجه فرنگی و کرفس باعث سوزش گلو و آبریزش بینی در فصل بهار می‌شود که باید مصرف آن‌ها کاهش یابد.

صوفی گفت: مصرف قارچ، گوجه فرنگی، کرفس، باعث افزایش هیستامین در بدن و تشدید علائم آلرژی می‌شود.

او با اشاره به اینکه حساسیت فصلی از راه تنفس، خوردن و آشامیدن وارد بدن می‌شود گفت: مصرف ویتامینB,ویتامین A و چای سبز به دلیل آنتی اکسیدان علائم التهابی را کاهش می‌دهد.

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.