لطیفی افزود: توانستیم مشکلات این ۲۵ واحد تولید الکل و مواد بهداشتی راکد و نیمه راکد را از قبیل کمبود مواد اولیه، مشکلات بسته بندی و دیگر موانعی که بر سر راه تولید آنها وجود داشت برطرف کنیم.
او اضافه کرد: بسیج مهندسی صنعتی و بسیج مهندسی عمران از ابتدای شیوع کووید ۱۹ با ۱۴ گروه جهادی به طور شبانه روزی وارد عمل شد و اقدامات پیشگیرانه را در ابعاد مختلفی انجام دادند.
مسئول سازمان بسیج مهندسین استان مرکزی بیان کرد: ساخت دستگاه اتوماتیک جهت پاشیدن مواد ضدعفونی کننده بدست اعضای جهادی مهندسین برق، الکترونیک و مکانیک بود که ازسوی بسیج مهندسی صنعتی استان انجام شد و برای خودروهای ورودی به شهر دلیجان بکار گیری شد وتوانست به طور چشمگیری برای مبارزه با کرونا موثر باشد.
او ادامه داد: بسیج مهندسی استان مرکزی همچنین در قالب گروههای جهادی برای ضدعفونی کردن معابر شهری اقدامات گستردهای انجام داد که در همین راستا تهیه الکل و مواد ضدعفونی کننده از صنایع مستقر در شهرستان را در دستور کار خود قرار داد و بخشی از نیازهای مهم در گندزدایی و ضدعفونی کردن را پوشش داد.
لطیفی تصریح کرد: تهیه و توزیع بستههای بهداشتی شامل مواد ضدعفونی کننده و ماسک و دستکش به تعداد ۱۰ هزار بسته و توزیع در مناطق محروم و حاشیه نشین و مشارکت ۵۰ نفر از مهندسین بسیجی استان مرکزی که عمدتا تخصصهای گوناگون داشتند جهت خدمت داوطلبانه در مراکز درمانی در اراک و سایر شهرستانها از دیگر اقدامات بسیج مهندسی است.
او اظهار کرد: اقدامات جهادگرانه مهندسان بسیجی استان مرکزی برای مبارزه با کرونا تا شکست این ویروس منحوس ادامه خواهد داشت و این امید را داریم که با توکل بر خداوند متعال و استفاده از ظرفیتهای درونی کشور میتوانیم در این بحران همچون گذشته سربلند بیرون بیاییم.
انتهای پیام / ج