وی با اشاره به تعریفهای متعدد هنر، افزود: تعریف جمهوری اسلامی ایران از هنر تلاش در راستای رسیدن به کمال و همچنین ترویج معنویت در جامعه است و به همین دلیل در کشور ما هنر و هنرمند هدف مشخص و والایی دارد.
نماینده، ولی فقیه در استان کردستان با اشاره به تغییر مقوله هنر بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران قرائت و تعریف جدید از هنر و هنرمند ارائه کرد و به همین دلیل امروز هنرمندان واقعی در جامعه ما و حتی سایر ملتها در جایگاهی ویژه قرار دارند.
وی به نگاه غرب به مقوله هنر اشاره کرد و گفت: غرب به ویژه استکبار جهانی هنر را هدف و ابزاری برای دنبال کردن اهداف سیاسی خود میداند و به همین دلیل تعریف آنها از هنر با تعریفی که هنر متعهد دارد کاملا متفاوت است.
آیت الله حسینی شاهرودی با اشاره به استفاده ابزاری از هنر برای تاثیرگذاری بر افکار عمومی سایر ملتها توسط استکبار جهانی، یادآور شد: آنها با استفاده از هنر بزک کرده میخواهند سیاستهای پلید خود را بر دیگر ملتها تحمیل کنند و به همین دلیل آگاهی داشتن در مقابله این رویکرد یک نیاز ضروری است.
وی ضمن اظهار تاسف برای پیروی عدهای قلیل از این سیاست غلط، اظهار کرد: متاسفانه امروز در کشور مشاهده میشود که عدهای انگشت شمار با دنباله روی از نگاه غربیها به هنر در یک دام شیطانی گرفتار میشوند و ماهیت و هدف اصلی خود را فراموش میکنند.
نماینده، ولی فقیه در استان کردستان دنباله روی چشم بسته و کورکورانه از هنر مبتذل غربی را یکی از آفتهای کنونی در جامعه عنوان کرد و افزود: هنرمند واقعی و متعهد، راه و هدف خود را شناخته و برای رسیدن به این هدف والا که همانا تقویت معنویت و اخلاق در جامعه است گام بر میدارد و به همین دلیل علی رغم گذشت زمان، هنر وی همچنان ارزش و قداست دارد.
وی با بیان اینکه امروز هنر یک زبان بین المللی است و با زبان هنر میشود خیلی چیزها را انتقال داد، افزود: بر همه هنرمندان این مرز و بوم به ویژه کردستان واجب است که در راستای معرفی معنویت و ارزشهای دینی در جامعه گام برداشته و با استفاده از این زبان بین المللی نسبت به ترویج آموزههای دینی و اسلامی اقدام کنند.
آیت الله حسینی شاهرودی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تقدیر از فعالیتها و اقدامات حوزه هنری انقلاب اسلامی استان کردستان، افزود: حوزه هنری در استان کردستان یکی از موفقترین نهادهای متولی فرهنگ و هنر است و یکی از دلایل این موفقیت خلاقیت و نوآوری در برنامهها است که باید به صورت جدی دنبال گردد.
وی خواستار توجه بیشتر به حوزه ادبیات پایداری به عنوان یکی از ضرورتهای اصلی در جامعه شد و گفت: توجه به ادبیات پایداری و توسعه فعالیتهای این بخش یکی از نیازهای اصلی برای جامعه در عصر حاضر است و ما باید در این بخش به سطحی از توانمندی برسیم که واقعیتهای هشت سال دفاع مقدس را به سایر زبانها ترجمه کرده و آن را در اختیار سایر ملل قرار دهیم.
نماینده، ولی فقیه در استان کردستان در پایان تقویت زیرساختهای فرهنگ و هنر در استان کردستان را خواستار شد و افزود: توسعه زیرساختهای فرهنگی کردستان به ویژه در بخش سینما یکی از نیازهای لازم و ضروری این استان است که دراین زمینه نیز حوزه هنری پیشگام بوده و انتظار داریم که این روند با جدیت دنبال و پیگیری شود.
انتهای پیام/ع