سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جزئیات پنج بسته حمایتی از رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل تشریح شد

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بسته‌های حمایتی دولت از رانندگان و شرکت‌های حمل و نقل جاده‌ای در شرایط شیوع کرونا را تشریح کرد .

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،کرمی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گفت : بسته‌های حمایتی ویژه کسب و کار‌های آسیب دیده مرتبط با حمل و نقل جاده‌ای در شرایط شیوع کرونا فعلا شامل پنج بسته است که سه بسته آن نهایی شده و دو بسته آن نیز در آینده نزدیک نهایی می‌شود.

او گفت : بسته اول بسته حمایتی شامل کاهش هزینه ناشی از تهیه اسناد فعالیت حمل و نقل همچون ایجاد امکان تمدید غیر حضوری کارت‌های هوشمند فعالیت راننده و تمدید مجوز فعالیت شرکت‌های حمل و نقلی است که توسط سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای انجام شده است.

کرمی افزود: دومین بسته شامل پرداخت بیمه بیکاری از اسفند ماه ۹۸تا اردیبهشت ۹۹است که توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در نظر گرفته و ابلاغ شده است و هر یک از رانندگان یا عوامل حوزه حمل و نقل می‌توانند وارد سامانه مورد نظر شده و موضوع بیمه بیکاری خود را آنجا اعلام کنند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: سومین بسته، بسته حمایتی ارائه کارت‌های اعتباری خرید یک و دو میلیون تومانی است که توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شده است.

او افزود: این بسته مربوط به اقشار آسیب پذیر فاقد درآمد ثابت از قبیل راننده‌های اتوبوس، مینی بوس و سواری کرایه بین شهری است و مقرر شده است کارت خرید اعتباری یک میلیون تومانی برای خانواده‌های تا یک نفر و دو میلیون تومانی برای خانوار‌های دو نفره و بیش از دو نفر باشد.

 کرمی توضیح داد: برای کسانی که درآمد ثابت ندارند و سرویسی حقوق می‌گیرند، نظیر راننده‌های سرویسی اتوبوس از آن منظر که ۷۰درصد سرویس‌ها به دلیل کاهش تقاضای سفر، کاهش یافته است، این رانندگان، سرویسی مشمول دریافت این تسهیلات می‌شوند که البته ۱۲درصد کارمزد دارد که چهار درصد آن سهم راننده و هشت درصد هم سهم دولت است و بازپرداخت ۲۷ماهه و سه ماه تنفس دارد.

او افزود: رانندگان می‌توانند در پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان در سایت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی وارد شوند که پس از ورود اطلاعات، معرفی آن‌ها به بانک‌ها انجام می‌شود.

کرمی گفت: چهارمین موردی که جزء بسته‌های حمایتی و در دست پیگیری است، کمک هزینه قرض الحسنه برای حدود ۱۱۱هزار راننده حمل و نقل مسافری فعال در حوزه بین شهری است. در این راستا فهرست این راننده‌ها به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال شده است و به محض نهایی شدن مراحل اجرایی اطلاع‌رسانی کامل انجام می‌شود که راننده‌ها به چه طریق می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

فریبرزکرمی گفت: بسته پنجم که در حال پیگیری است، اختصاص تسهیلات برای شرکت‌های حمل و نقل مسافری و مجتمع‌های خدماتی و رفاهی بین راهی است، تسهیلات هشت هزار میلیارد تومانی برای همه شرکت‌های حمل و نقلی اعم از ریلی، جاده ای، دریایی و هوایی در نظر گرفته شده است که ۱۰درصد از این رقم برای شرکت‌های حمل و نقل جاده‌ای خواهد بود.

کرمی اضافه کرد: در این راستا اسامی و تعداد شرکت‌ها ارسال شده است که به محض جمع‌بندی نهایی و ابلاغ، شرکت‌ها می‌توانند از این تسهیلات بهره‌مند شوند.

او گفت: سه بسته اول به مرحله اجرا رسیده و امکان ثبت‌نام دارد، اما دو بسته آخر شامل تسهیلات قرض الحسنه برای۱۱۱هزار راننده و اختصاص هشت هزار میلیارد تومان برای همه شرکت‌های حمل و نقلی در دست مکاتبه و پیگیری است.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه افزود: از آن منظر که در شیوع کرونا بخش حمل و نقل مسافری جاده‌ای زیان بیشتری دید و ۷۵درصد حمل مسافر کاهش یافت، این بسته‌های حمایتی فقط برای حمل و نقل جاده‌ای مسافری است.

کرمی افزود: بخش حمل و نقل جاده‌ای بار در اسفند ۹۸ و فروردین ۹۹ کاهشی از نظر تردد و تقاضا نداشته است و با آهنگ جا به جایی‌های سال گذشته همخوان است، بنابراین در این بسته‌های حمایتی حمایت از بخش حمل و نقل کالا مطرح نیست و متناسب با عدم نفع بخش حمل و نقل مسافری بسته‌ها اختصاص می‌یابد .

 

 

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.