سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه ترحلوا مخصوص افطار

در گزارش زیر طرز تهیه ترحلوا را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترحلوا از حلوا‌های سنتی ایرانی است که در شهر‌های مختلف به روش‌های مختلف تهیه می‌شود.

مواد مورد نیاز:
آرد برنج: ۱۱۵ گرم
شکر: ۱۲۰ گرم
آب: ۱۷۰ میلی لیتر
گلاب: ۶۰ میلی لیتر
زعفران دم کرده: ½ قاشق چایخوری
روغن: ½ پیمانه
هل: کمی

طرز تهیه:
روغن را در تابه بریزید و آرد را به آن بیفزایید با شعله ملایم حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
تابه را از روی حرارت بردارید و در صورت دلخواه هل کوبیده را بیفزایید و در آخر شربت را اضافه کنید.
کمی که خنک شد در قیف با سرقیف شکوفه بریزید ودر کاغذ بریزید و روی آن را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.

طرز تهیه شربت:
آب و شکر و زعفران و گلاب را در ظرفی روی حرارت بگذارید از زمانی که شکر حل شد به مدت ۳ دقیقه بجوشد
سپس خاموش کنید و به آرد بیفزایید.

منبع: تکناز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ابوالقاسم طالبی
۲۲:۵۹ ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام از ارائه روش تهیه حلوای تر بسیار ممنونم فقط بعضی نکات مبهم است
مثل مقدار آب و شکر در شربت یا این مطلب که بعد از افزودن شربت به حلوا نیاز به دم کردن دارد یا نه؟
ک.م
۱۹:۲۴ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام.لطفا،غذاهای رژیمی برای افرادی که چربی خون،دارند ویا بیماری قند دارند،غذاهای مخصوص اینجور افراد را بگذارید.
ناشناس
۱۴:۰۰ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
برم درست کنم
اسماعیل..محرمی.فاریاب
۱۳:۵۷ ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۹
منم بدم درست کنم
ناشناس
۲۳:۱۲ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۹
به نظر خوشمزه است.خواهشا به گرم نگید و به پیمانه بگید