سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش تهیه‌ی دلمه تره فرنگی

در گزارش زیر قصد داریم طرز تهیه دلمه تره فرنگی را به شما آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دلمه دستور تهیه های بسیار متنوعی دارد و هر کدام طعم و خصوصیت خاص خودشان را دارند.

مواد لازم:

تره فرنگی درشت یک کیلوگرم
پیاز سه عدد
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
برنج پخته دو پیمانه
نعنا، شوید و جعفری خرد شده از هر کدام دو قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
هویج بزرگ یک عدد
نمک و فلفل و روغن زیتون و آب به میزان لازم

طرز تهیه:

قسمت سفید تره‌فرنگی را از بالا تا پایین به صورت عمودی برش زده طوری که فقط به مغز آن برسید و آن را بیرون آورید و در مقداری آب و نمک بپزید تا نرم شود. بقیه مواد را به غیر از هویج با هم مخلوط کنید و در تابه تفت دهید. ساقه‌های تره‌فرنگی را به آرامی از هم جدا کنید و در هر ساقه کمی از مایه دلمه در راس آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثی ببندید. هویج را حلقه‌ای کرده و کف قابلمه کنار هم چیده و دلمه‌ها را روی آن قرار دهید. مقداری آب و نمک و کمی روغن زیتون به آن اضافه کنید و با در بسته اجازه دهید دلمه‌ها بپزند و بعد با کمال میل نوش جان کنید.

منبع: تکناز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.