سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نگاهی به روابط ریشه‌دار امارات با رژیم صهیونیستی

چندی پیش رسانه‌های جهان از انتقال یکصد هزار کیت تشخیص ویروس کرونا از امارات متحده عربی به مناطق اشغالی به درخواست مقامات رژیم صهیونیستی خبر دادند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رسانه‌های صهیونیستی این اقدام را منسوب به سازمان اطلاعات خارجی این رژیم یعنی موساد دانستند.

در آن زمان کانال سیزدهم تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از مسئولین وزارت بهداشت این رژیم اطلاعات مربوط به نقش موساد در انتقال این محموله و کشور مبدا آن را افشا کرد.

اما چرا امارات متحده عربی؟، موساد چه نوع روابط و حضوری در این شیخ نشین حوزه جنوبی خلیج فارس دارد و آیا این تنها همکاری بین ابوظبی و تل آویو است.

به اعتقاد کارشناسان و با استناد به اطلاعات منتشر شده در رسانه‌های صهیونیستی دو طرف روابط گسترده‌ای داشته و آنچه که در رسانه‌ها منتشر می‌شود تنها بخش بیرونی کوه یخی این روابط محرمانه است.

با استناد به اطلاعات منتشر شده می‌توان این حقایق را در این رابطه اعلام کرد.

پایگاه اطلاع رسانی «daphnaliel.co.il» اخیرا در تحلیلی اعتراف کرد بر خلاف آن چه کشور‌های حوزه جنوبی خلیج فارس در مورد مخالفت با سازش با تل آویو دارند، اما نه تنها در خفا بلکه از برخی از اقدامات، تصمیمات و رفتار‌ها می‌توان این گرایش را به راحتی لمس کرد.

باراک رافید تحلیلگر سیاسی کانال سیزدهم تلویزیون رژیم صهیونیستی هم در گزارش‌های مفصلی این شبکه به روابط گسترده حاکم بین امارات متحده عربی به عنوان یکی از این کشور‌ها و تغییر موضع آن نسبت به رژیمش سخن گفت.

به اعتقاد این تحلیلگر صهیونیست دو طرف چنان در روابط فیما بین پیش رفته اند که احتمال علنی شدن روابط فیما بین آن‌ها در آینده بسیار نزدیک بسیار زیاد است.

البته این صرفا سخنان تحلیلی بر اساس شواهد و قراین نیست، بلکه دلایل عینی نیز در این رابطه وجود دارد، به طور مثال نتانیاهو شخصا بار‌ها از وجود چنین روابطی سخن به میان آورده است.

به اعتقاد کارشناسان، روابط بین سران امارات متحده عربی و رژیم صهیونیستی به سال ۲۰۱۰ یعنی یک دهه پیش باز می‌گردد، در اسناد ویکیلیکس هم آمده است، امارات متحده عربی در سال ۲۰۱۷ در حالی میزبان یک تیم جودو از رژیم صهیونیستی بود که چند روز بعد از ترور محمود المبحوح توسط موساد در دبی یکی از شیخ نشین‌های این دولت نمی‌گذشت.

خاخام "مارک اشنایر" که تابعیت آمریکایی ـ صهیونیستی دارد در روزنامه عبری زبان جروزالم پست به این مسئله پرداخت و این روابط را بسیار مستحکم توصیف کرد.

او در شماره ۶ فوریه ۲۰۱۹ خود تاکید کرد مبادله هیئت‌های دیپلماتیک بین دو طرف فقط به کمی زمان نیاز دارد، زیرا دولت ابوظبی به شدت به دنبال توسعه روابط خود با تل آویو است.

پیش از آن روزنامه انگلیسی "میدل ایست مانیتور" هم در سوم نوامبر از برنامه امارات برای گسترش روابط خود با مراکز آمریکایی حامی رژیم صهیونیستی پرده برداشت و نوشت دولت امارات متحده عربی از این طریق کانال ارتباط را با رژیم صهیونیستی ایجاد کرده است.

یکی از این موسسات که ارتباط تنگاتنگی با رژیم صهیونیستی دارد، موسسه ادعایی دفاع از دموکراسی‌ها است که یکی از سازمان‌های تابعه نئو محافظه کاران ایالات متحده به شمار می‌رود و جزو تاثیرگذارترین موسسات در مراکز تصمیم گیری دولت دونالد ترامپ است.

بر اساس اسناد افشا شده توسط ویکیلیکس مهندس و دلال این ارتباط فردی به نام " یوسف العتیبه" است که ساله در این امر فعالیت می‌کند.

یکی از دستاورد‌های ارتباط او دیدار عبدالله بن زاید وزیر خارجه امارات با بنیامین نتانیاهو بود که به شکل محرمانه‌ای در سپتامبر ۲۰۱۲ انجام شد.

روزنامه هاآرتص در سال ۲۰۱۷ در بازگویی این ماجرا نوشت: العتیبه به همراه وزیر خارجه امارات مخفیانه وارد پارکینگ هتل محل اقامت نتانیاهو شد و با هم از طریق آسانسور خدمات خود را به سوئیت نخست وزیر رژیم صهیونیستی رساندند.

این نوع رفتار و ملاقات پشت پرده در مورد شمار دیگری از کشور‌های شورای همکاری هم انجام شد که در فرصت‌های دیگر به آن خواهیم پرداخت.

سال ۲۰۱۵ هم با حمایت امارات از عضویت رژیم صهیونیستی در یکی از کمیته‌های فرعی سازمان ملل متحد و نیز افتتاح دفتر نمایندگی این رژیم در آژانس بین المللی انرژی‌های تجدید پذیر که مقر آن در ابوظبی است روابط دیپلماتیک بین دو طرف نیز به نقطه اوج خود رسید.

اما شاید بتوان محور اصلی این روابط را در بعد اقتصادی آن جستجو کرد، روابطی که به گفته رسانه‌های رژیم صهیونیستی بسیار گسترده و عمیق است.

پایگاه الکترونیکی کانال دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی مه ۲۰۱۶ در این رابطه نوشت: شمار قابل توجهی از سرمایه داران اماراتی بخش ساخت و ساز و مسکن حتی در پروژه یهودی سازی قدس شریف هم شرکت دارند.

همچنین در سال ۲۰۱۷ هم فاش شد شرکت " مستقبل الامارات" که در مالکیت خانواده بن زاید است، اقدام به واردات دام از استرالیا و آمریکا و انتقال آن به رژیم صهیونیستی می‌کند.

این شرکت اماراتی با صادرات دام به بندر ایلات در فلسطین اشغالی به یکی از بزرگترین صادر کنندگان گوشت به بازار رژیم صهیونیستی تبدیل شد.

در این میان حضور محمد دحلان یکی از مهمترین عوامل همکار با سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی که از سوی فلسطینیان طرد شد و بعد از فرار از فلسطین اشغالی در امارات متحده عربی اقامت دارد هم در کنار محمد بن زاید می‌تواند نمونه دیگری از این همکاری محسوب شود.

در بعد امنیتی و اطلاعاتی کمتر کسی از استقرار و به کارگیری برنامه‌ها و سامانه‌های جاسوسی و اطلاعاتی ساخت رژیم صهیونیستی در امارات متحده عربی اطلاعی نداشته باشد.

این همکاری به حدی گسترده است که یوفال شتاینتز وزیر وقت انرژی رژیم صهیونیستی را بر آن داشت تا در سفر علنی خود به ابوظبی به صراحت اعلام کند رژیمش سامانه جاسوسی پیشرفته‌ای را در اختیار امارات متحده قرار داده که می‌تواند هشدار سریعی برای هر نوع اقدام ضد دولتی را برای حاکمان این کشور فراهم کند.

گرچه گفته می‌شود اعلام طرح آمریکایی موسوم به معامله قرن و حمایت ابوظبی از توطئه ترامپ برای از بین بردن مسئله فلسطین نقطه عطف روابط رهبران رژیم صهیونیستی است، اما به گفته کارشناسان صهیونیست زمان نسبتا طولانی از این روابط می‌گذرد و همواره بر ۳ پایه و ستون اصلی تکیه و گسترش پیدا کرده است.

خاخام مارک اشنایر در این رابطه می‌گوید در کنار منافع اقتصادی بین دو طرف که رکن اصلی این روابط محسوب می‌شود نزدیکی با ایالات متحده از یک سو و خصومت با جمهوری اسلامی ایران از سوی دیگر سه حلقه تقویت کننده این روابط محسوب می‌شود.

در حال حاضر نیز این روابط در بعد کرونایی آن گسترش قابل توجهی پیدا کرده و گرچه رسانه‌های صهیونیستی از تقلبی بودن کیت‌های تشخیص کرونای ارسال شده از امارات سخن می‌گویند، اما به هر شکل آنچه مشخص است روابط امارات با رژیم صهیونیستی از چنان گستردگی برخوردار است که زمینه چنین مراوداتی را هم فراهم کرده و حتی تماس تلفنی رهبران اماراتی با رئیس جمهور سوریه هم نمی‌تواند سرپوشی بر آن شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
مونا
۰۸:۱۰ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
اینها از بقایای شوم ابوجهل و ابولهب هستند، انشاالله ریشه آنها بسوزد و بخشکد،