سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ویروس کرونا هیچ ارتباطی به نحوه غذا خوردن ندارد

یک متخصص تغذیه گفت: در صفحات مجازی از ارتباط نحوه غذا خوردن با ویروس کرونا اخباری منتشر می‌شوند که از نظر علمی دور هستند و نمی‌توان به آن‌ها اعتماد کرد.

کوروش صمد پور متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تقویت سیستم ایمنی بدن با توجه به روز‌های کرونایی گفت: این روز‌ها با توجه به شرایط کرونا در ایران و جهان توصیه می‌شود تا افراد مواد غذایی مغذی به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن در مقابل کرونا و هم اگر مبتلا به آلودگی شدند برای درمان آن‌ها را مصرف کنند.

او افزود: در صفحات مجازی از ارتباط نحوه غذا خوردن با ویروس کرونا اخباری منتشر می‌شوند که از نظر علمی دور هستند و نمی‌توان به آن‌ها اعتماد کرد.

صمدپور تصریح کرد: در این شرایط برای مقابله با کرونا در درجه اول باید استرس را کنترل کرد، در درجه دوم خواب کافی و مناسب داشت و در درجه سوم الگو برداری از تغذیه مناسب است.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: استفاده از الگوغذایی مناسب به معنای مصرف تمامی مواد غذایی است و نباید هیچ الگوی غذایی را از برنامه حذف کرد؛ پروتئین‌ها مانند گوشت، مرغ، تخم مرغ و ماهی که از منابع خوب پروتئین‌ها هستند باید در برنامه غذایی باشند و آن‌ها را مصرف کرد.

صمدپور اظهار کرد: بعضی از افراد در این روز‌های کرونایی میوه جات و سبزیجات مصرف نمی‌کنند، اما باید دانست که اگر سبزیجات خوب شسته و ضدعفونی شوند به هیچ عنوان آلودگی را منتقل نخواهند کرد؛ بنابراین توصیه می‌شود در برنامه روزانه حتما مصرف شوند.

او افزود: لبنیات کم چرب منابع خوب کلسیم هستند و غلات سبوس دار مانند نان سبوس دار باید در برنامه غذایی استفاده شود. اگر همه گروه‌های غذایی را رعایت کنیم آنتی اکسیدان‌هایی که به آن‌ها برای مقابله با ویروس نیاز داریم، تامین خواهند شد.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: آنتی اکسیدان‌ها شامل ویتامین A، ویتامین E و ویتامین C هستند که تنوع غذایی را تامین می‌کنند و نیازی به مصرف مکمل‌ها نیست و اینکه بعضیی افراد مکمل‌ها را مصرف می‌کنند، ممکن است اثرات سو هم داشته باشد.

صمدپور گفت: از آنجایی که ویتامین D منابع غذایی کمی داریم ما به افراد توصیه می‌کنیم بدون انجام آزمایش می‌توانند ماهی یک بار قرص ۵۰ هزار را مصرف کنند.

او افزود: تنوع مواد غذایی و مدیریت استرس باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود و همین عامل خطر ابتلا به ویروس را کاهش می‌دهد، اما فراموش نشود که بهترین راه مقابله با کرونا یا همان کووید ۱۹ رعایت بهداشت فردی مانند شستشوی مکرر دست ها، استفاده از ماسک در مکان‌های شلوغ و حفط فاصله اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: آیا نوشیدن چای کم رنگ و قهوه از بدن در مقابل ویروس کرونا محافظت می‌کند؟

بیشتر بخوانید: چند توصیه مهم برای محافظت از سلامت روان نوجوانان در ایام قرنطینه

بیشتر بخوانید: بررسی ارتباط بیماری‌های اندوکراین و متابولیک با کووید ۱۹

بیشتر بخوانید: آیا استفاده از دستکش در خرید‌های روزانه برای پیشگیری از کرونا مفید است؟

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.