سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ساخت دستگاه پالس اکسیمتر انگشتی به دست محققان ایرانی

محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به طراحی و ساخت دستگاه پالس اکسیمتر انگشتی برای پایش وضعیت سلامت افراد مبتلا به ویروس کرونا شدند.

به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، گروه «مپوا» به عنوان یکی از شرکت‌های دانش بنیان پیشرو در طراحی و ساخت دستگاه‌های مختلف پایش وضعیت و پایش سلامت، در روز‌های حساس اپیدمی ابتلا به ویروس کرونا نیز به مدد افراد جامعه آمده است و از دستگاه «پالس اکسیمتر انگشتی» با نام تجاری «PO-MED ۱۹» رونمایی کرد.

این تجهیز وسیله‌ای است که می‌تواند با کمک داده‌های دریافتی از انگشت فرد اطلاعات مفیدی از ضربان قلب و درصد اکسیژن اشباع خون به کاربر ارائه کند.

این داده‌ها و روند تغییرات آن می‌تواند تفاسیر مختلفی از وضعیت سلامت فرد به پزشک یا کاربر ارائه دهد.

استفاده از این دستگاه در مراکز بهداشتی و درمانی، در تمامی ادارات، شرکت‌ها و مراکز مختلف تجاری و سیاسی و همچنین در تمامی منازل جهت چک کردن روزانه وضعیت عمومی افراد توصیه می‌شود.


بیشتر بخوانید: تولید محصولات ضدعفونی‌کننده و فوم‌ها بر پایه ذرات نقره


نکته قابل توجه این است که ضرورت استفاده از این دستگاه جهت تشخیص و یا غربالگری در طرح‌های قزنطینه یا فاصله گذاری اجتماعی حتی بیش از تب سنج مثمر ثمر خواهد بود. چرا که بعضا بیماری علائمی، چون تب و کوفتگی را پس از درگیری شدید سیستم ایمنی با ویروس از خود بروز خواهد داد، اما در بسیاری از موارد چک کردن میزان اکسیژن خون داده‌های ارزشمندتری به لحاظ بررسی وضعیت سلامت فرد جهت اقدامات بعدی محسوب می‌شود.

بدیهی است استفاده از این دستگاه تضمین ۱۰۰ درصد و دقیق ابتلا یا عدم ابتلا به بیماری کرونا نبوده، ولی در صورتی که عدد SPO۲ بالای ۹۵ واحد باشد نشان می‌دهد هنوز مشکل خاصی برای سیستم تنفسی فرد پیش نیامده است. افت اکسیژن به کمتر از ۹۴ واحد می‌تواند هشدار اولیه‌ای جهت بررسی دقیق‌تر وضعیت ریه‌های فرد مشکوک باشد.

همچنین افت اکسیژن به زیر ۹۰ واحد هشدار جدی و الزام به بررسی در واحد‌ها و مراکز درمانی را به عنوان یک پیشنهاد به فرد ارائه خواهد کرد.

این محصول حاصل بیش از ۳ سال تحقیق و توسعه یک تیم کامل از مهندسان و متخصصان ایرانی و انجام انواع تست‌های بالینی و دریافت استاندارد‌های لازم است، توانسته از بخشی از نیاز تجهیزاتی کشور را مرتفع گرداند.

در حال حاضر خط تولید این دستگاه با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال راه اندازی است. این محصول نیز در نمایشگاه دستاورد‌های مربوط به کرونا در حاشیه هیئت دولت به نمایش گذاشته شد.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
راضیه
۱۵:۳۸ ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۹
سلام
من اریتمی دارم و دوسالی هست تشنج میکنم خیلی تنگی نفس دارم
میخواستم بدونم این محصول برام خوبه  برای سفارش براین مصرف خانگی به کدام سایت بریم و قیمتش چقدره
امید
۰۵:۱۹ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
برای سفارش براین مصرف خانگی به کدام سایت بریم و قیمتش چقدره