وی افزود: بازار سرمایه در ۴۵ ماه گذشته و قبل از آن، گامهای مناسبی در جهت توسعه برداشته که در نتیجه آن، ارزش بازار در ارقامی بالاتر از تولید ناخالص داخلی (GDP) قرار گرفته است.
محمدی با بیان اینکه آماری که سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه میکند، آمار واقعی عملکرد شرکت هاست، افزود: مجموع شرکتهای پذیرش شده، ثبت شده و درج شده در تاریخ ۵ مرداد ۹۵، ۵۵۴ شرکت بود که امروز این رقم به ۶۲۹ شرکت رسیده است.
بیشتر بخوانید: شاپور محمدی امروز استعفا میدهد
رئیس سابق سازمان بورس همچنین ادامه داد: تنها در سه ماه پایانی سال گذشته، ۱۰۸ هزار میلیارد تومان مجوز افزایش سرمایه صادر شده است.
محمدی با تاکید بر اینکه فرشته نجات سرمایه گذار، توجه به رابطه سودآوری و قیمت سهام است، اظهار کرد: این قانون به عنوان اصل اول فاینانس شناخته میشود.
وی با اشاره به اینکه اطلاع رسانی و شفافسازی سریع و به موقع، مهمترین رکن در تصمیمسازی صحیح برای سرمایهگذاران و سهامداران است و همواره به طور جدی از سوی نهاد ناظر بازار سرمایه کشور پیگیری شده، ابراز داشت: با توجه به اقدامات انجام شده در این حوزه، میانگین تعداد روزهای تأخیر در انتشار اطلاعات توسط شرکتها از ۱۱ روز در ابتدای سال ۱۳۹۷ به یک روز در پایان سال گذشته کاهش یافت. همچنین طی چهار سال گذشته شاخص ارائه به موقع اطلاعات از ۴۳ درصد به ۹۱ درصد رسید. شاخص ممانعت از ارائه اطلاعات نیز از ۳۴ درصد به دو درصد رسید.
وی در پایان بیان کرد: در بعد ابزارهای مالی هم در حال حاضر، بورس ایران کاملترین جعبه ابزار مالی اسلامی را در جهان دارا است و امروزه سرمایه گذاران از ابزارهایی همچون صکوک استصناع، اوراق منفعت، اوراق رهنی، خرید دین، مرابحه و… استفاده میکند.
انتهای پیام/