سردار نصرالله فتحیان مشاور وزیر و مدیر هماهنگی بین دستگاه های اجرایی کشور در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۴ هزار نفر بر اثر بیماری کرونا فوت کرده اند. یکی از مشکلاتی که در پی شیوع کرونا در کشور گیربان گیر مردم شده است بحث مسائل اقتصادی و اجتماعی خانواده های داغدار است؛ زیرا بازماندگان دچار سوگ تاخیری و آشفتگی روانی هستند و به همین منظور بسته های خدمتی برای خانواده متوفی در نظر گرفته شده است.
او افزود: در بسته های خدمتی ویژه بازماندگان حمایتهای اجتماعی و روان شناختی در نظر گرفته می شود و در این طرح ۱۰۰۰ مددکار اجتماعی در مراکز درمانی و ۱۷۰۰ روانشناس در شبکه های بهداشتی مشارکت دارند.
فتحیان بیان کرد: حمایت های اجتماعی و اقتصادی از بازماندگان متوفی با هماهنگی و حمایتهای بسیج، هلال احمر، سازمان بهزیستی و وزارت بهداشت انجام می شود و این کار ارزشمند بر اساس پروتکل های ابلاغی صورت می گیرد.
مدیر هماهنگی بین دستگاه های اجرایی کشور، ادامه داد: پس از انجام ارزیابی روان شناختی اگر فردی دچار مشکلات حاد باشد به مراکز خدمات روان شناختی معرفی می شود.
او مطرح کرد: یکی از برنامههای ما حمایتهای روحی و روانی از ببماران کرونایی است که در این خصوص گروههای جهادی طلاب با حاضر شدن بر بالین بیماران سبب تقویت روحیه آنها میشوند و ما باید از ظرفیت این افراد استفاده بهینه را ببریم .
فتحیان، گفت: امروزه درمان معنوی بیماران جزو دستورالعملهای روان پزشکی و روان شناسی قرار دارد و بیماران با انگیزههای مذهبی تحت درمان قرار می گیرند که این کار می تواند توسط طلاب جهادی انجام شود.
مدیر هماهنگی بین دستگاه های اجرایی کشور، افزود: مشکلات مالی و حقوقی نقاهتگاه ها باید مطرح و هرچه رودتر برطرف شود.
بیشتر بخوانید: فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران خواستار توقف اجرای طرح ترافیک در تهران شد
او با اشاره به اینکه همه بازماندگان نیارمند بسته های حمایتی اقتصادی نیستند، افزود: برخی از افراد نیازمند بسته های حمایتی مالی نیستند به همین دلیل اقدامات استحقاق سنجی انجام می شود.
انتهای پیام/