سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه در زمان قرنطینه عاشق بمانیم؟

با شیوع ویروس کرونا و ماندن افراد در خانه، فرصتی به وجود آمده تا خانواده‌ها بیشتر در کنار هم باشند و از کنار هم بودن لذت ببرند.

به گزارش  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، همان‌گونه که ما کم‌کم به تحصیل در منزل، آرایشگری در منزل، و کنج عزلت گزیدن خو می‌گیریم، بسیاری از ما متوجه شده‌ایم که مهارت‌های زناشویی و به احتمال زیاد مهارت‌های آرایشگری ما نیاز به دوره بازآموزی دارند. اما در چنین روزگار بی‌سابقه‌ای به کجا می‌توان روی آورد؟ چه کسی می‌تواند به ما توصیه کند که چگونه در کنار هم بمانیم، وقتی قرار است این قدر زیاد با هم باشیم؟ مجله تایم نظر سه زوج از متخصصان روابط، که خود در کنار هم زندگی و کار می‌کنند، را جویا شد. در اینجا هفت نکته برتر آن‌ها آورده شده است.

۱- از انتقاد کردن اجتناب کنید

هیچ زمانی وقت مناسبی برای اشاره به اشتباهات همسرتان نیست. اما در میانه بحران، این کار خطایی فاحش است، به خصوص وقتی پای مسائل مالی به میان می‌آید. "خیلی آسان است که انگشت اتهام به سوی او بگیرید و بگویید: من که بهت گفتم که نباید این کار را انتخاب کنی." در عوض، اکنون زمان قدرشناسی است. جولی شوارتز گاتمن، که با همکاری همسرش جان گاتمن چندین کتاب پرفروش را نوشته، می‌گوید: "این بسیار مهم است که افراد به دنبال آنچه همسرشان به درستی انجام می‌دهد باشند، و برای آن ابراز قدردانی کنند. از او بخاطر درست کردن قهوه، حتی اگر برای پانصدمین بار باشد، سپاسگزاری کنید."

۲- بیشتر کنجکاو باشید تا خشمگین

با تمام مسئولیت‌های جدیدی که به خاطر کرونا برعهده شما قرار گرفته است، ممکن است احساس کنید همسر شما به اندازه کافی سهم خود را به عهده نمی‌گیرد. اما به احتمال زیاد او فقط پریشان احوال است، یا نگرانی‌هایی دارد که برای شما آشکار نیست. هلن لاکللی هانت که به همراه همسرش هارویل هندریکس، روش ایماگوتراپی را برای زوج درمانی ابداع کرده‌اند، می‌گوید: "استرس زیاد، همیشه مهارت‌های سازگاری افراد در رابطه (یا فقدان آن) را آشکار می‌کند." تنها سؤال از شریک زندگی خود و در واقع گوش دادن به جواب او قبل از بی‌فایده خواندن و خاتمه بحث، می‌تواند تأثیر مثبتی داشته باشد.

هندریکس می‌گوید: "صحبت کردن، خطرناک‌ترین کاری است که مردم انجام می‌دهند، به خصوص وقتی که تحت استرس هستند؛ و نیز، گوش دادن، نادرترین کاری است که افراد انجام می‌دهند، به خصوص هنگامی‌که استرس دارند. "


بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ چگونه در خانه شاد بمانیم؟


۳- زمان بخرید، یا برای آن داد و ستد کنید

در صورت امکان، زمانی برای خلوت شخصی خود در برنامه روزانه باز کنید، حتی اگر فقط نیم ساعت در روز باشد. این ممکن است نیازمند معامله پایاپای برای لحظاتی فارغ از بچه‌ها یا کار‌های روزمره برای هر یک از شما باشد. اشلی ویلیس می‌گوید: "داشتن خلوت شخصی دشوار است. من باید هوای خودم را داشته باشم. من به زمانی برای خودم احتیاج دارم." غرق شدن در صفحه موبایل در کنار یکدیگر جزء این زمان‌ها به حساب نمی‌آید. لازم است برای لحظاتی بتوانید نه یکدیگر را ببینید و نه صدای هم را بشنوید.

۴- برای انفجارات خشم خود یک قرار مشخص تعیین کنید

اگر یک درگیری به ظاهر ناچیز ناگهان از کنترل خارج شد، حداقل برای نیم ساعت (اما نه بیشتر از ۲۴ ساعت) پرداختن به آن را به تعویق بیاندازید. مطابق «اصول حل تعارض» گاتمن‌ها، همسران تنها پس از اینکه بتوانند دیدگاه طرف مقابل را تا حصول رضایت او به درستی بیان کنند، می‌توانند روی یک راه‌حل مشترک کار کنند. جان می‌گوید: "۹۵ درصد کار حل تعارض، تلاش برای درک دیدگاه شریک زندگی است."

۵- به مرز‌هایی که در حال حاضر نامرئی شده‌اند، احترام بگذارید

حتی اگر شریک زندگی شما مشغول به نظر نرسد، او صرفا یک تخته سفید خالی نیست که در انتظار شما برای نوشتن افکار و نیازهایتان باشد. ابتدا بپرسید که آیا الان زمان خوبی است؟ و اگر اینطور نیست، یک قرار بگذارید.


بیشتر بخوانید: باید پیوند خانوادگی را در شرایط فعلی استحکام ببخشیم


۶- آنچه را که می‌خواهید، درخواست کنید

شریک زندگی شما احتمالاً فردی فوق العاده است، اما به طور قطع ذهن خوان خوبی نیست. شما باید نیاز‌های خود را به صورت صریح و دقیق توضیح دهید . "دوست دارم اگر بتوانی یک شب در میان برنامه شام را تو به عهده بگیری." بسیار بهتر است از "تو باید بیشتر در خانه کمک کنی." آنقدر اتفاقات زیادی در جریان است که هیچ‌کس نمی‌تواند متوجه همه چیز‌هایی شود که طرف مقابل به آن نیاز دارد، یا دلش می‌خواهد. پس مودبانه درخواست کنید.

۷- اگر همه موارد دیگر شکست خورد، طنز را امتحان کنید

توانایی خندیدن به اوضاع، یا به خودتان (و البته نه همسرتان)، یک تسکین دهنده بزرگ استرس است. حس شوخ‌طبعی برای همین روزهاست.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۰۸ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
اینم از اون حرفاست !!!
ناشناس
۱۷:۰۲ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
واس عشقمون پول خرج کنیم زیاد اونم عاشقمون میشه به شدت
ناشناس
۱۵:۲۱ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
واقعا دعوا بین زن و شوهرها شده در این ایام قرنطینه و کرونا...عجیبه واقعا
ناشناس
۱۵:۰۸ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
هعی امان از عشق امان
ح
۱۳:۳۹ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
کاش واژه مزخرف عشق از جامعه بشری حذف می شد
ناشناس
۱۲:۵۳ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
کاری نداره به این فکر کنید یهو یکیتون کرونا بگیره بمیره...بعد تا پایان دوره قرنطینه کرونایی تنها بمونین...پس هوای همدیگرو داشته باشین
ناشناس
۱۲:۵۲ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
یکی از محاسن در خانه ماندن : یک ماه است از دستورات وزیر جنگ به همسرم در امان هستم و زنم در این مدت هیچگونه غرولند و اوقات تلخی نکرده، خدایا شکرت.
پس از سی سال زندگی مشترک تازه روی آرامش را دیدم امیدوارم قرنطینه به این زودی تمام نشود
الیاس
۱۲:۴۴ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
به خدا ما خیلی دوست داریم کنار خانواده باشیم ولی افسوس که اوضاع اقتصادی و قسط و اجاره خونه بهمون این اجازه رو نمیده
ناشناس
۱۲:۱۳ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
ممنون
ناشناس
۱۲:۱۳ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
فقط خدا رو عشقه
ناشناس
۰۸:۵۱ ۲۵ فروردين ۱۳۹۹
اینها همه درست ولی خوب بایدجیبت پرپول باشه تاخیالت راحت باشه