او بابیان اینکه تا امروز ۳۸ نفر با علائم حاد تنفسی در بیمارستانهای استان بستری هستند افزود: از مجموع بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستانهای استان (۱۵۷ نفر) تاکنون ۱۳۵ نفر از آنان با حال عمومی خوب ترخیص شده و در منزل تحت مراقبت هستند و ۱۳ نفر دیگر نیز در بیمارستان در حال سپری کردن دوره درمانی خود قرار دارند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان کرد: بیماری کرونا از لحاظ اجتماعی در حال تبدیل شدن به یک انگ اجتماعی است که شان افراد را مورد حمله خود قرار میدهد.
دکتر کشمیری بیان کرد: فرد مبتلا به کرونا در کنار تحمل درد و استرس ناشی از بیماری و ترس از مرگ، به ناچار باید نگاه و احساسات منفی دیگران مثل طرد, تحقیر و انواع تبعیضهای اجتماعی را تحمل کند و این باعث میشود پیامدها و مشکلات ناشی از این انگ، از خود بیماری دردناکتر باشد.
او ادامه داد: تغییر این معضل اجتماعی نیازمند اصلاح دیدگاه و رفتارهای اجتماعی با افراد بیمار است و این میطلبد که پرسنل بهداشت و درمان، سیاستگذاران فرهنگی، اساتید دانشگاه، رسانهها و افراد صاحب نفوذ مانند روحانیون در این زمینه اطلاعرسانی لازم را به جامعه و به خصوص نزدیکان بیمار انجام دهند.
دبیر ستاد مبارزه با کرونا در استان بوشهر بابیان اینکه این درست نیست که ما درمانگاه و یا مکانی را برای رسیدگی به این بیماران در نظر میگیریم اما مردم تجمع میکنند یادآور شد: مردم باید با مسئولان بهداشت و درمان همکاری کنند چراکه بدون همکاری آنان امکان ندارد بر این بیماری غلبه کنیم.
دکتر کشمیری با اشاره به اینکه مهمترین کمک مردم به حوزه سلامت در خانه ماندن و رعایت نکات بهداشتی است، گفت: مردم تردد نکنند، در خانه بمانند و به سفر نروند، دور همی و مهمانی نروند، توصیههای بهداشتی را رعایت و در صورت علامتدار شدن به مراکز بهداشتی و درمانی مراجعه و نسبت به قطع زنجیره اقدام شود.
او افزود: جان همه انسانها باید برایمان مهم باشد، با تردد غیرضروری جان کسی را به خطر نیندازیم.
انتهای پیام/م