سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کره فندقی

در گزارش زیر طرز تهیه کره فندقی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کره فندقی یکی از انواع صبحانه‌های بسیار پر طرفدار و سالم در سراسر جهان است که در میان ایرانیان هم از محبوبیت خاصی برخوردار است. از این کره خوشمزه و سالم می‌توانید در کنار انواع نان‌ها و پنکیک‌ها برای صبحانه یا میان وعده استفاده کنید.

مواد لازم برای کره فندقی:

فندق خام ۲۰۰ گرم
پودر قند ۳ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه کره فندقی:

فندق‌ها را داخل ماهیتابه بریزید و تا زمانیکه پوست فندق جدا شود تفت بدهید. دقت کنید که فندق‌ها نسوزد وقتی پوست فندق‌ها جدا شد زیر ماهیتابه را خاموش کنید و اجازه بدهید که فندق‌ها خنک شوند.

وقتی فندق‌ها کمی ولرم شدند کف دست مالش بدهید تا پوست فندق جدا شود فندق‌های پوست گرفته را در غذاساز خرد کنید. روغن و پودر قند را کم کم اضافه کنید و تا زمانی که به قوام مورد نظر برسد هم بزنید.

سپس داخل شیشه‌های در دار بریزید و در شیشه را محکم ببندید کره فندق را می‌توانید به مدت طولانی داخل یخچال نگهداری کنید.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.