سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فصل کاشت پیاز و خطر شیوع کرونا

مدیر جهاد کشاورزی فریدن گفت: ورود کارگران غیربومی به منطقه فریدن برای کاشت پیاز، موجی از نگرانی در خصوص شیوع کرونا بین مسئولان فریدن ایجاد کرده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،  حسن احمدی شاپور آبادی، مدیر جهاد کشاورزی فریدن با بیان اینکه کشت پیاز همه ساله از ۲۰ اسفند آغاز و تا اواخر اردیبهشت ادامه دارد گفت: برای کاشت این محصول کارگران زیادی از سایر مناطق استان وارد فریدن می‌شوند.

او  با اشاره به اینکه برای کاشت هر هکتار پیاز ۷۰ نفر روز کارگر نیاز است افزود: روزانه حدود هزار و ۵۰۰ کارگر در شهرستان به پیاز کاری مشغول هستند که دو سوم آن‌ها غیر بومی اند.

مدیر جهاد کشاورزی فریدن با بیان اینکه کاهش سطح زیر کشت پیاز یکی از مصوبات ستاد مقابله با کرونای شهرستان بود گفت: بر این اساس سطح زیرکشت پیاز شهرستان از دو هزار به هزار و ۶۰۰ هکتار کاهش یافته و علاوه بر آن، به تمام کارفرمایان نیز آموزش‌های لازم مبنی بر رعایت بهداشت بین کارگران در مزرعه ارائه شده است.

سیف الله صالحی مدیرشبکه بهداشت و درمان فریدن هم با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه ستاد مقابله با کرونا، کارگران غیر بومی حق ورود به مناطق شهری و روستایی این منطقه را ندارند افزود: گروه‌های واحد مبارزه با بیماری‌ها و بهداشت محیط با حضور در مزارع، اقدام به غربالگری و آموزش کارگران می‌کنند.
 
 انتهای پیام/ی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.