سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ویروس کرونا؛ بارش باران می‌تواند منجر به افزایش انتقال شود؟

رئیس ستاد ملی مبارزه با کرونا در تهران گفت: تاثیر بارش باران در انتقال ویروس کرونا از نظر علمی هنوز اثبات نشده است.

به گزارش  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، متخصصان با مشاهده تجربه‌های به دست آمده از خانواده کرونا ویروس‌ها در سال‌های قبل و در زمان اپیدمی آن ها، پیش بینی می‌کنند که امکان کاهش شیوع و انتقال ویروس کرونا با شروع فصل گرما، وجود دارد؛ بنابراین یکی از فرضیات درمورد ویروس کرونا، تاثیر درجه حرارت و دما بر روی این ویروس است. با توجه به این اطلاعات، بررسی تاثیر بارندگی به عنوان یک شرایط خاص جوی، بر افزایش یا کاهش انتقال ویروس اهمیت زیادی دارد.

در روز‌های اخیر بارندگی‌های گسترده ایی در کشور رخ داده است. یکی از نگرانی‌های مردم در این روزها، احتمال افزایش ریسک ابتلا به ویروس کرونا از طریق بارش باران است. بنابراین، این سوال پیش می‌آید که آیا ممکن است بارندگی‌های روز‌های اخیر در کشور منجر به افزایش انتقال ویروس شود؟.


بیشتر بخوانید: گام دوم فاصله گذاری اجتماعی به معنی عادی‌سازی شرایط نیست/ اعمال مقررات سختگیرانه‌تر


زالی، رئیس ستاد مبارزه با ویروس کرونا در تهران، در خصوص تاثیر باران در میزان انتقال ویروس، گفت: در برخی از مقالاتی که از هند و دیگر کشور‌های شرقی آمده است، این اعتقاد وجود دارد که بارش باران می‌تواند منجر به افزایش انتقال ویروس شود. اما مقالات دیگری نیز وجود دارند که به نفی این موضوع پرداخته و فرضیه افزایش انتقال ویروس از طریق بارش باران را به اثبات نرسانده اند.

او تاکید کرد: به دلیل این که این مقالات هنوز به اتقان علمی نرسیده و ثابت نشده اند، ما نمی‌توانیم بر اساس آن‌ها تصمیمی بگیریم.

زالی در ادامه افزود: در حال حاضر بحث درجه حرارت و رطوبت را مانند قبل می‌توانیم به عنوان دو مولفه تغییرات محیطی موثر بر روی ویروس کرونا در نظر بگیریم. البته به این دلیل که هنوز تغییرات اقلیمی جدی در ارتباط با فصل گرما تجربه نکرده ایم، هنوز به صورت قاطع نمی‌توانیم درباره تاثیر فصل گرما بر ویروس کرونا صحبت کنیم.

او افزود: در حال حاضر کشور‌های نیم کره جنوبی جهان که درجه حرارت بیشتری دارند، کماکان درگیر ویروس کرونا هستند و ویروس با وجود گرما در این کشور‌ها از بین نرفته است؛ بنابراین تا انجام مطالعات عمیق‌تر درباره ویروس کرونا باید صبور باشیم و سپس در خصوص تاثیر تغییرات محیطی بر روی این ویروس صحبت کنیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
سعید
۱۷:۰۶ ۲۸ فروردين ۱۳۹۹
گرما عملکرد ویروس را کند و ضعیف می‌کند و بالطبع عوارض کمتر و مرگ و میر کمتر بدنبال دارد و شاید در حد آنفولانزای فصلی عمل کند
ناشناس
۱۶:۱۶ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
هوای بد یا هوای وبایی به هوایی گفته می شود که ابر تشکیل شود ولی نبارد. بعبارتی اگر هوا آفتابی باشد یا ببارد هر دو خوب است اولی با اشعه ماوراءبنفش باعث نابودی ویروسهای معلق در هوا می شود و دومی با شستن ذرات معلق ویروس در هوا، هوا را پاکسازی می کند ولی ابری که نبارد مانع از بین رفتن ویروس با اشعه یا باران می شود.
ناشناس
۱۳:۵۹ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
سلام
آیا حشراتی مانند مگس و پشه می توانند ناقل کرونا باشند؟
ناشناس
۱۳:۲۴ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
امروز هم بارون بود هم شهر شلوغ و80 درصد بدون ماسک ودستکش چطور می خواهیم کنترل کنیم
ناشناس
۱۴:۰۵ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
لطفا در اماکن پر ازدحام مثل اتوبوس، مترو و هر جایی که افراد در مجاورت هم قرار میگیرند ماسک زدن رو جدی بگیرید. اگر ماسک نداشتید با یک دستمال کاغذی جلوی دهان و بینی رو بگیرید.
ناشناس
۱۲:۵۳ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
این ویروس چون جدیده قطعی نمیشه چیزی گفت
ناشناس
۱۲:۴۰ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
خیر. ولی به دلیل شستشوی سطوح معابر تا حدودی کمی در کاهش انتقال به صورت روزانه تاثیر دارد. دلیلی برای افزایش انتقال با بارش باران نیست. رطوبت هوا به صورت بخار آب است نه ذرات اب و تاثیری بر مکانیزم انتقال ندارد.
ناشناس
۱۲:۳۹ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
حد اقل روزهای بارونی و برفی رو تعطیل کنید