سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سروری در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

حق مطلب در عرصه تولید ادا نشده است

فعال اصولگرا گفت: اگر نام گزاری‌های اقتصادی برای هرسال صورت نمی‌گرفت قطعا مشکلات بسیار جدی تری در عرصه اقتصاد داشتیم.

پرویز سروری دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به شعار سال ۹۹ مبنی بر «جهش تولید» گفت: معتقدم که اگر این نام گذاری‌ها صورت نمی‌گرفت، قطعا مشکلات بسیار جدی تری در عرصه اقتصاد داشتیم؛ هرچند که حق مطلب را در شان این موضوع ادا نکردیم، اما می‌توان گفت که اقدامات بسیار خوبی ذیل این نام گذاری‌ها صورت گرفته است.

او ادامه داد: با یک بررسی دقیق در موضوع رونق تولید که شعار سال گذشته بود و رهبری آن راتعیین کردند می‌توان دریافت که چقدر زمینه‌های این رونق فراهم شد و چقدر تشکل‌ها و مجموعه‌های دانش بنیان مورد عنایت قرار گرفتند و اقداماتی هم که سایر قوا نظیر قوه قضائیه انجام داده ،پای این موضوع ایستاده و در جهت حمایت از دولت قدم برداشتند.

سروری افزود: به نظرم انتخاب چنین شعارهایی پیامد‌های بسیار خوبی داشت و معتقدم که شرایط امروزی که در کشور با آن مواجه هستیم یعنی ما تقریبا از درآمد‌های نفتی محرومیم و نفتی که به قیمت ۱۴ دلار رسیده به طور طبیعی هزینه‌هایش برای ما بسیار بیشتر از درآمد‌های آن است و طبیعی است که اصلا نمی‌توان روی در آمد‌های نفتی حساب باز کرد.

فعال اصولگرا گفت: فکر می‌کنم که این یک فرصت بزرگی برای کشورما است که با کمی هوشمندی می‌توانیم آن را تبدیل به فرصت کرده و یک اقتصاد درونی و صادرات محور را پایه ریزی کنیم؛ چرا که باید بپذیریم که نفت امروز آسیب بزرگ اقتصاد ماست و همیشه جلوی بالندگی و رشد مارا گرفته است.

نماینده ادوار مجلس بیان کرد: امروز باید اقتصاد مِنهای نفت را پایه ریزی کینم و این به نظر من می‌تواند زمنیه‌های جهش تولید را فراهم کند؛ همچنین معتقدم که توجه جدی به تشکل‌های دانش بنیان و مجموعه‌های دانش بنیان و موضوعاتی نظیر قاچاق کالا و جلوگیری از خروج ارز از موضوعات بسیار تاثیر گزار در این زمینه است.

دبیرکل جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد: همچنین معتقدم که ما امروز در مسیری قرار گرفتیم که اگر اهتمام جدی به این نکته نداشته باشیم که برگردیم به مدلی که اقتصاد را مردمی کند و یک اقتصاد درون ریز را ساماندهی کند می‌تواند برای ما افق بسیار نگران کننده‌ای در پی داشته باشد؛ لذا باید تمرکزمان بر ظرفیت‌های داخلی باشد تا زمینه‌های این موضوع فراهم شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.