سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

گزارش/

علت گرانی طلا در هفته گذشته چه بود؟/دلار همچنان گرفتار حباب قیمتی

بازار‌های ارز و طلا در سومین هفته فرودین ۹۹ روند کاهش قیمت را تجربه کردند، اما بازار سرمایه همچنان با افزایش شاخص همراه است.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، هفته سوم فروردین در حالی سپری شد که در ابتدای هفته شاهد افزایش اندک در نرخ طلا و سکه بودیم اما در روزهای بعد روند قیمت بازار ارز و طلا  تغییر کرد و گزینه کاهش قیمت را برگزیدند اما در بازار سرمایه شرایط متفاوت از بازارهای دیگر بود به‌طوری که  شیوع ویروس کرونا همچنان بر بورس کم اثر بود و یکه تاز به رشد خود ادامه داد.

سکه در سومین هفته سال جدید ۸۰  هزار تومان ارزان شد 

بازار سکه و طلا در سومین هفته  فروردین ۹۹  با روند کاهش اندکی روبرو بود به طوری که در اولین روز هفته سکه با قیمت ۶ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان شروع به کار کرد ، اما در روز یکشنبه  با افزایش ۱۲۰ هزار تومانی مواجه شد که این روند افزایشی پایدار نبود و سکه بر مدار  کاهش قیمت حرکت کرد به طوری که در آخرین روز کاری  سکه بهار آزادی با کاهش ۸۰ هزار تومانی به مبلغ ۶ میلیون و ۳۷۰ هزار تومان  رسید.  

شما می توانید قیمت طلا، سکه  و انس جهانی را در جدول زیر مشاهده  کنید

محصول شنبه 16 فرودین 99 یکشنبه17 فروردین 99 دوشنبه 18 فروردین99 سه شنبه 19 فروردین 99 چهارشنبه 20 فروردین 99
سکه تمام بهار آزادی طرح جدید ۶.۳۵۰.۰۰۰ ۶.۴۸۰.۰۰۰ ۶.۴۶۰.۰۰۰ ۶.۴۵۰.۰۰۰ ۶.۳۷۰.۰۰۰
سکه طرح امامی ۶.۳۰۰.۰۰۰ ۶.۳۸۰.۰۰۰ ۶.۳۸۰.۰۰۰ ۶.۳۸۰.۰۰۰ ۶.۲۸۰.۰۰۰
نیم سکه بهار آزادی ۳.۱۸۰.۰۰۰ ۳.۱۷۰.۰۰۰ ۳.۲۰۰.۰۰۰ ۳.۲۰۰.۰۰۰ ۳.۱۸۰.۰۰۰
ربع سکه بهار آزادی ۱.۸۵۰.۰۰۰ ۱.۸۷۰.۰۰۰ ۱.۸۷۰.۰۰۰ ۱.۸۷۰.۰۰۰ ۱.۸۵۰.۰۰۰
سکه گرمی ۹۸۰.۰۰۰  ۹۸۰.۰۰۰  ۹۸۰.۰۰۰  ۹۸۰.۰۰۰  ۹۸۰.۰۰۰
اونس جهانی یک هزار و ۶۲۰ دلار  یک هزار و ۶۲۰ دلار  یک هزار و ۶۲۵ دلار و ۸۰ سنت  یک هزار و ۶۶۳ دلار و ۴۵ سنت  یک هزار و ۶۴۷ دلار 
طلای ۱۸ عیار ۶۴۲.۹۱۷ ۶۵۲.۱۵۱ ۶۵۰.۹۹۷ ۶۴۸.۶۸۸ ۶۴۰.۶۰۸

راهکار مناسب برای جبران رکود بازار طلا و سکه /  آیا سکه ارزان می شود؟

نادر بذرافشان دبیر اتحادیه طلا و جواهرات در گفت و گو با خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،در ایام تعطیل سال نو که شاهد افزایش نرخ سکه بودیم دلیل آن را می‌توان در افزایش انس جهانی برشمرد البته قبل از سال نو انس جهانی حدود ۱۶۰ دلار کاهش داشت، اما اکنون هر انس حدود یک هزار و ۶۵۰ دلار است که پیش‌بینی می‌شود انس جهانی تا یک هزار و ۸۰۰ دلار پیش رود به همین دلیل بعد از شیوع ویروس کرونا در دنیا، افراد به سمت خرید طلا روی آوردند چراکه طلا بهترین و امن‌ترین سرمایه‌گذاری است.

او افزود: با توجه به اینکه تقاضا در بازار بیشتر به خرید سکه و ارز معطوف می‌شود در سال ۹۸ رکود شدیدی در صنف طلافروشان به وجود آمد و حدود ۲ ماه است که فروش طلا و سکه در این صنف به حداقل ممکن رسیده و به‌بیان‌دیگر فروشندگان طلا و جواهرات تعطیل هستند و بسیار متضرر شده‌اند.

دبیراتحادیه طلا و جواهرات بیان کرد: با تعطیلی  بازار طلا و سکه   از دولت   تقاضا داریم که این ایام را در نظر داشته باشند که در پی آن  تسهیلاتی برای افراد متضرر این صنف در جهت  جبران این رکود در نطر بگیرند و در مالیات نیز راهکار های کمک کننده ای ارائه دهند تا فشار اقتصادی  به این کسب و کار  کم شود.

بذرافشان تصریح کرد: در ۲ ماه گذشته فروش مصنوعات طلا به صفر رسیده است و تقاضا در بازار کاهش‌یافته است. البته قبل از سال نو به دلیل افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش ریال در مقابل دلار، افراد جامعه به خرید طلا و سکه روی‌آورند و به میزان اندکی تقاضا افزایش یافت. اگر کنترل و نظارت بر نرخ ارز از طرف بانک مرکزی  تشدید شود در بازار داخلی شاهد ثبات قیمت در بازار طلا و سکه خواهیم بود.

دبیر اتحادیه طلا و جواهرات  در پایان گفت: با افزایش  نرخ ارز و افزایش انس جهانی پیش‌بینی می‌شود نرخ سکه  و طلا در روزهای آینده  با شیب ملایمی افزایش یابد.

 

دلار ۳۰۰ تومان ارزان شد

سومین هفته فروردین  با کاهش ۳۰۰ تومانی نرخ دلار همراه بود و یورو در طی هفته ۶۵۰ تومان ارزان شد به‌طوری‌که در اولین روز هفته دلار با نرخ ۱۵ هزار و ۹۰۰ تومان و یورو باقیمت ۱۷ هزار و ۶۵۰ تومان شروع به‌کار کرد، اما دلار و یورو در پایان هفته به ترتیب با مبلغ ۱۵ هزار و ۶۰۰ تومان و ۱۷ هزار تومان معامله شدند.

 
ارز شنبه 16 فرودین 99 یکشنبه 17 فروردین 99 دوشنبه 18 فروردین99 سه شنبه 19 فروردین 99 چهارشنبه 20 فروردین 99 
دلارآمریکا ۱۵.۹۰۰ ۱۵.۸۰۰ ۱۵.۸۱۰ ۱۵.۷۰۰ ۱۵.۶۰۰
یورو ۱۷.۶۵۰ ۱۷.۲۱۰ ۱۷.۲۱۰  ۱۷.۱۰۰  ۱۷.۰۰۰
لیرترکیه ۲.۴۳۲ ۲.۴۳۲ ۲.۴۳۴ ۲.۴۰۶ ۲.۳۷۸
پوند انگلیس ۲۰.۰۹۶ ۲۰.۰۹۶ ۲۰.۰۹۶ ۱۹.۹۷۴ ۱۹.۸۲۰
درهم امارات ۴.۴۷۸ ۴.۴۷۸ ۴.۴۷۸ ۴.۴۴۳ ۴.۴۰۱
یوان چین ۲.۳۱۵ ۲.۳۱۵ ۲.۳۱۴ ۲.۳۰۹ ۲.۲۸۴
دلار کانادا ۱۱.۵۲۵ ۱۱.۵۲۵ ۱۱.۵۲۵ ۱۱.۵۸۸ ۱۱.۴۸۰
ریال قطر  ۴.۴۹۲ ۴.۴۹۲ ۴.۴۹۲ ۴.۴۶۳ ۴.۴۲۱
دینار عراق ۱۳ ۱۳ ۱۳ ۱۴ ۱۴
دلار استرالیا ۹.۸۲۵  ۹.۸۲۵  ۹.۸۴۵  ۱۰.۰۴۵ ۹.۹۳۵

کاهش تقاضا ارز را ارزان کرد

حسن مرادی کارشناس اقتصادی در گفت و گو با خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بازار ارز در این هفته  روند کاهش قیمت را در پیش‌گرفته است  و به نظر می‌رسد این روند ادامه‌دار باشد چراکه میزان تقاضا  برای ارز به‌شدت کاهش‌یافته است و با  شیوع کرونا سفرهای خارج از کشور نیمه فعال هستند البته بیشتر  دادوستدها بر اساس  ارز نیمایی  انجام می‌شود که درنتیجه  ارز محکوم‌به کاهش قیمت می‌شود.

او افزود: معتقدم  روند کاهش  قیمت ارز در بازار ادامه خواهد داشت و از حباب قیمتی ایجادشده در ۲ ماهه گذشته  می‌کاهد.

این کارشناس اقتصادی بابیان اینکه ارز چگونه می‌تواند به تحقق شعار امسال (جهش تولید) کمک کند گفت: ارز نقش کلیدی در تولید کالا دارد به‌طوری که  باید در این راستا  تولیدات غیرنفتی را افزایش دهیم و با گسترش  بخشی از تولیداتی که خارج از تحریم‌ها است   دادوستد کنیم و معاملات پایاپای سودمند  را رونق ببخشیم  چراکه با این  عملکرد  توانایی تخصصی ارز را خواهیم داشت  و از  نوسانات نابجای نرخ ارز جلوگیری می‌شود.

مرادی تصریح کرد: امیدوارم دولت و بخش خصوصی سیاست‌هایی را در نظر بگیرند که به ازدیاد و جهش صادرات بینجامد  که  از  این صادرات درآمده‌ای ارزی بیشتری داشته باشیم چراکه این امر سبب کاهش و ثبات نرخ ارز می‌شود.

او گفت: اگر شیوع کرونا در بلندمدت ادامه داشته باشد سبب رکود قیمت ارز خواهد شد ولی امیدواریم کهاین بحران  در آینده نزدیک متوقف شود و به سمت اقتصاد بدون کرونا پیش برویم.

شما می‌توانید روند نرخ دلار در سومین هفته سال ۹۹ را در نمودار زیر مشاهده کنید

 

 

 

مبادله بیش از ۵۸۸۱۷ میلیارد ریال اوراق بهادار در بورس تهران

شاخص کل با ۱۳۷۱۲ واحد افزایش روبرو شد و به رقم ۵۹۷۰۹۴ واحد رسید.

شاخص کل هم وزن با ۴۴۹۹ واحد افزایش روبرو شد و به رقم ۲۱۳۷۸۳ واحد رسید.

شاخص بازار اول با ۹۶۲۴ واحد افزایش به رقم ۴۱۹۵۶۳ واحد بالغ گردید و شاخص بازار دوم با ۲۹۴۱۱ واحد افزایش رقم ۱۲۷۸۷۵۸ واحد را تجربه کرد.

بیشترین تاثیر مثبت بر شاخص کل را فولاد مبارکه اصفهان، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، ملی صنایع مس ایران، پتروشیمی پارس، معدنی و صنعتی گل گهر، توسعه معادن و فلزات، سرمایه گذاری غدیر، سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تامین، پالایش نفت تهران و  کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران به نام خود اختصاص دادند.

از سویی دیگر بیشترین حجم معاملات را بانک تجارت، بانک صادرات ایران، پالایش نفت تهران، پالایش نفت اصفهان، بانک اقتصاد نوین، گلوکوزان، فولاد مبارکه اصفهان، بین المللی توسعه ساختمان، پارس خودرو  و سرمایه گذاری نیرو به نام خود ثبت کردند.

رشد ۱۲ درصدی بورس در چهارمین هفته فروردین/ با ادامه ورود نقدینگی روند مثبت بازار سرمایه ادامه خواهد داشت



همایون دارابی کارشناس بازار سرمایه در گفت‌وگو با خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در ابتدای سومین هفته فروردین بورس با روند مثبتی شروع به فعالیت کرد علی‌رغم اینکه بازارهای  جهانی در طی هفته دچار نوساناتی شده بودند، اما بازار سرمایه تحت اثر چند عامل نظیر قیمت جهانی، نرخ دلار و حذف قیمت داخلی نفت کوره که سبب تقویت سهام پالایشگاه بود رشد کرد.

این کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: در روزهای اخیر شاهد ورود جریان نقدینگی از طرف افراد حقیقی بوده ایم به‌طوری‌که در روز سه‌شنبه بورس رشد بی‌نظیری را تجربه کرد و در دوازدهمین روز متوالی که نقدینگی به بازار وارد می‌شد ۸۴۷ میلیارد تومان سرمایه به بازار افزوده‌ شد و شاخص بورس ۱۲ درصد رشد کرد. این عملکرد  انگیزه‌ای را به وجود آورد که سهامداران حقیقی پول بیشتری را به بازار وارد کنند و به همین دلیل شاخص  بورس در این هفته رو به رشد بود.

او افزود:  از تقویت بازارهای جهانی، تداوم ورود نقدینگی و افزایش قیمت  دلار انگیزه‌ای بود که به معامله‌گرها در بازار کمک کرد که روند مثبتی را بازار سرمایه تجربه کند.

دارابی تصریح کرد: با توجه به روند شیوع ویروس کرونا در کشور امیدواریم که هرچه سریع‌تر از این بحران  عبور کنیم  و فعالیت‌های اقتصادی از سر گرفته شود. به نظر می‌رسد دید سرمایه‌گذاران نسبت به این موضوع کوتاه‌مدت است یعنی ارزیابی‌ها به مدت چند هفته یا چند ماه پیش‌بینی می‌کنند که این ویروس بر اقتصاد تأثیر داشته باشد و امیدوارم تا پایان اردیبهشت شیوع این بیماری به‌پایان برسد که پی آن روند روند به رشد بازار بورس ادامه خواهد داشت.

او اظهار کرد: با توجه به شعار امسال مبنی بر (جهش تولید) بازار سرمایه هر آنچه  که در توان داشته باشد در تحقق آن می‌کوشد برای رسیدن به جهش تولید ۲ عامل تأمین سرمایه شرکت‌ها، بنگاه‌های اقتصادی و خریدوفروش مواد اولیه مطرح است که بازار سرمایه در هر ۲ بخش می‌تواند در این راستا کمک  و به  این هدف تحقق ببخشد.

این کارشناس بازار سرمایه گفت:  در بخش تأمین سرمایه‌  بنگاه‌های اقتصادی، شاهد جذب نقدینگی مردم در بازار  هستیم به‌طوری‌که از ابتدای سال تاکنون حدود ۷ هزار میلیارد تومان وارد بازار شده است به‌عنوان مثال  تأمین اجتماعی، شرکت صبا تأمین را عرضه کرد و با توجه به تعداد سهمی که به فروش خواهد رفت حدود ۲ هزار میلیارد تومان می‌تواند نقدینگی  به بازار وارد کند و می‌تواند این نقدینگی را به بنگاه‌های زیرمجموعه خود تزریق بکند تا مشکل تأمین مالی کاهش یابد به‌بیان‌دیگر آنچه که سهامداران حقوقی در بازار  به سهام داران حقیقی می‌فروشند مبلغ آن را به رفع مشکلات واحدهای زیرمجموعه خود تخصیص دهند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۸:۰۶ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
سلام لیموی مصرفی کشور دست 5نفر دلال
علی
۰۱:۲۲ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
خدا رو شکر من یه پنج دلاری دارم فکر کنم همینجوری بره بالا بتونم یال دبگه یه ماشین بخرم
ناشناس
۰۱:۱۰ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
تا جایی یادمه دلار 700 تومن بود بعد یهویی گفتن دلار 1000 تومن شده حبابه از اون موقع میخان حبابشو بگیرن.
ناشناس
۲۳:۳۵ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
با افزایش حقوق کارگر
تورم و بازار‌های ارز و طلا را که فقط خودشون دارند بالا ببرن افزایش حقوق کارگر بدبخت بنفع خود ارز دارنه
طلافروش
۲۱:۰۰ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
آقای بذرافشان دبیر هیات مدیره هستند نه دبیر اتحادیه
زرگر
۱۶:۰۸ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
ای کاش قیمت طلا ارزوت بشه
مجید
۱۸:۴۰ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
به نظرم الان دیگه نباید راجع به اقتصاد حرف زد
مجید
۱۸:۴۰ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
ای بابا
منصور
۱۸:۰۸ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
علم اقتصاد مبحث خیلی پیچیده ایه
ناشناس
۰۱:۱۲ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
اگر دلار بیاد پایین همه چی درست میشه
منصور
۱۸:۰۶ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
اقتصاد ما هیچ ربطی به گران شدن طلای جهانی و گران شدن یا ارزان شدن قیمت نفت نداره
ناشناس
۱۸:۰۶ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
اقتصاد ایران بویژه در حوزه چرایی رفتار قیمتها در بازار ارز یا طلا و یا بورس نیاز به تحلیل پیچیده ای ندارد، زیرا که از هیچ متغیر منطقی در بازار داخلی یا خارجی پیروی نمی کند.
ناشناس
۱۷:۴۵ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
این بازارها مال دلالان است
ناشناس
۱۵:۳۱ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
دلالان کین?
همه مردم‌ بایند قبل از تصمیم گرفتن و نظر دادن بمنبع سوال فکر کنند
ناشناس
۱۶:۵۲ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
قیمت واقعی دلار 20 تومنه دیگه زوری که نمیشه زیر 15 تومن نگهش داشت
ناشناس
۰۱:۱۳ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
عجب قیمت هایی
ناشناس
۰۳:۵۶ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
ازران کنید قیمت هارا
ناشناس
۱۶:۵۲ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
رشد بورس برای کشور مفیده . نباید اخلالی در روند رشد سالم بورس ایجاد بشه . البته بورس هم مثل دیگر بازارها از دست دلالان در امان نمونده که باید چاره کرد اما در کل رشد بورس به نفع اقتصاد و تولید کشوره .
ناشناس
۱۶:۴۶ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
این چه حبابیه که از بین نمیره
ناشناس
۱۶:۳۷ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
همه چی ارزون بشه
ناشناس
۱۵:۴۲ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
حقوق و نتیجتا اسکناس(کاغذی و دیجیتالی) بی پشتوانه باعث تورم می شود.
ناشناس
۱۵:۱۴ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
این قیمتها گرانی نیست، ازدوسال پیش قیمت همه ی اجناس بخصوص سکه وارز جبابواربالا رفت وبرقیمت همین حبابهاافزوده شد ، دولت بااین حبابها تاکنون داره نفس میکشه ونفس مر دم روگرفته!؟!! تمام قیمتها درایران قیمت اصلی نیست وفروشندگان هم سواربراین قیمتهای حبابی هروز برقیمت می افزایند ودراین مملکت کنترل قیمتها افسارگسیخته شده، چون دولت درست وحسابی نداریم!!!!
ناشناس
۱۷:۴۰ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
ای کاش کمی هم به بحث تورم میپرداختین
علیرضا
۱۴:۵۱ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
سلام. تعطیلی دو هفته‌ای بازار طلا باعث افزایش هیجانی سکه در هفته‌ی سوم شد. ارز باید تک نرخی و آزاد باشد. در صورت افزایش قیمت دولت می‌تواند با عرضه منظم و با قیمت به‌روز نقدینگی به اصطلاح سرگردان را جمع کند، یا در صورت عدم تقاضا قیمت را پایین بیاورد که هر دو خوب است.
گشتاسب
۱۴:۴۶ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
پتانسیل گرانی تو ایران بالفعل فعال است از سال 1370ه.ش شروع شده ادامه دارد تا انقلاب حضرت حجت با سرعت ادامه خواهد یافت در این زمان اوج تحریم ها دولت و کاسب های تجار نما در گرانی خدمات از گوی سبقت را بردند
ناشناس
۱۴:۳۸ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
دولت باید کلا در این ایام هوای همه کاسبان را داشته باشد.
ناشناس
۱۷:۴۱ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
اگه ارز ارزون بشه خیلی از مشکلات حله
متین
۱۴:۲۶ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
پس کی این حباب ها می ترکد؟
ما میخواهیم ماشین بخریم ۲ سال پولاهایمان را هی جمع می کنیم هی قیمتا بالا میرود.
میخواهیم ۱ لونه بخریم تورم نمی گذارد به او برسیم.
میخواهیم ازدواج کنیم قیمت طلا و سکه نمی گذارد ۱ سرویس طلا بخریم و با ۲ انگشتر آبرومندانه پا بگذاریم داخل خانه پدر دختر.
واقعا از سال ۸۸ این تورم چرا کنترل نمیشود.
کاش تفکرات اقتثاد اسلامی ایرانی اجرا میشد.
آن وقت بانکها ربا نمی گرفتند.
فروشتده ها احتکار نمی کردن.
پس کی تورم تمام میشود؟
ناشناس
۱۶:۴۳ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
در گزارشاتتون نحوه ورود به بورس را هم توضیح بدین
ناشناس
۱۷:۴۳ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
امیدوارم شرایط برای همه آسون تر بشه
ناشناس
۱۴:۱۲ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
42 ساله داریم میندازیم گردن این و ان دلیلش اقتصاد کاملا ورشکسته و شکست خورده
محمدامین
۱۴:۰۶ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
خواهشا مسئولین به تورم ها وگرانی ها رسیدگی کنند
ناشناس
۰۱:۱۸ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
مسولان اتفاقا همین امروز صب متوجه گرونی شدن
یعقوب
۱۳:۵۲ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
همسایگان کشور ما درآمد ماهیانه آنها از ۴هزاز دلار گرفته تا ۲هزار دلار در ماه است. ایران فقط سیصد دلار .در کشور ما گرانی گرانی نیست فقط حقوق ما پایین است.اگر صفر خالی هزارتومانی را بردارم.حقوق میشود ۴هزارتومان
ناشناس
۱۳:۴۷ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
دلار گرفتار حباب؟
ناشناس
۱۱:۵۰ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
در عرض چهل سال این همه تورم و. از هم پاشیدگی در اقتصاد تعجب اوره هیچ کس نمیتونست با اقتصاد این کار رو بکنه اقتصاد دلال بازی
ناشناس
۱۱:۴۲ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
حباب نیست ارزش پول ملی پایینه. چاپ بی پشتوانه اسکناس...
ناشناس
۱۶:۱۸ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
تومان تضعیف شده پول دارها هر روز پولشان کم تر میشه
افزایش حقوق تورم را بالا میبره حباب چیه?
ناشناس
۱۱:۳۹ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
دولت وظیفشو در حفظ ثبات اقتصادی نمی تونه انجام بده
ناشناس
۱۶:۲۳ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
دولت نمیخواهد ثبات اقتصادیرا
تومان تضعیف شده پول دارها هر روز پولشان کم تر میشه
افزایش حقوق تورم را بالا میبره ناشناس
ناشناس
۰۸:۰۵ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
علت گرانی طلا بی مورد است و قیمت دلار همیشه در حباب.. اما حقیقت سال به سال چیز دیگری می گوید. تورم را متوقف کنید. چاپ پول را کاهش دهید. تورم گرفتن از ندارها و دادن به اغنیاست
ناشناس
۱۴:۰۷ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
از اولش هم شعار دادن
اینها این کاره نبودن و نیستن
ناشناس
۱۶:۲۵ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
دولت علت گرانیه ناشناس
تومان تضعیف شده پول دارها هر روز پولشان کم تر میشه
افزایش حقوق تورم را بالا میبره
ناشناس
۲۳:۳۱ ۲۲ فروردين ۱۳۹۹
دولت میخواد که صدا کارگر دربیا وبا افزایش حقوق کارگر تورم و بازار‌های ارز و طلا را که فقط خودشون دارن بالا ببرن افزایش حقوق کارگر بدبخت بنفع خودشونه
یغوبعلی جهانی کیا
۰۱:۵۰ ۲۳ فروردين ۱۳۹۹
خوش به حال طلافروشان