به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، رییس جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: ظرفیت کارخانجات صنایع تبدیلی استان کرمانشاه در سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است.
نوربخش حاتمی گفت: طی سال ۹۸ ظرفیت کارخانجات صنایع تبدیلی استان کرمانشاه به ۳۲۶ هزار و ۵۱۷ تن رسیده و در سال ۹۷ این ظرفیت تنها ۹۰ هزار و ۳۴۰ تن بوده است که نشان از رشد ۲۶۱ درصدی در سال ۹۸ دارد.
او افزود: ظرفیت سردخانههای محصولات کشاورزی نیز طی سال ۹۷، حدود ۵ هزار تن بود که در سال ۹۸ به ۲۸ هزار تن رسید.
حاتمی بیان کرد: ظرفیت کارخانجات بسته بندی زعفران، حبوبات، خشکبار، ادویه و پودرهای گیاهی نیز از ۵ هزار و ۶۵۰ تن سال ۹۷ به ۳۰ هزار ۸۰۰ تن در سال ۹۸ رسید.
به گفته رییس جهاد کشاورزی کرمانشاه همچنین ظرفیت کارخانجات فرآوری و بسته بندی محصولاتی، چون میوههای خشک، چیپس میوه، سبزیجات و تخمه نیز از ۷ هزار و ۱۹۰ تن سال ۹۷ به ۳۱ هزار و ۷۱۷ تن در سال ۹۸ ارتقاء یافت.
او بیان کرد: واحدهای تولید خوراک دام، طیور و آبزیان نیز شاهد رشد مناسبی بودند به گونهای که از ۳۰ هزار تن سال ۹۷ به ۱۱۵ هزار تن سال ۹۸ افزایش ظرفیت یافتند.
حاتمی افزود: ظرفیت واحدهای بوجاری، ضدعفونی و بسته بندی بذور نیز از ۹۵۰۰ تن طی سال ۹۷ به ۱۷ هزار تن ظرفیت در سال ۹۸ رسید.
او با بیان اینکه سیلوهای ذخیره غلات و ذرت خشکنیها در سال گذشته افزایش یافته است گفت: ظرفیت این سیلوها از ۳۳ هزار تن سال ۹۷ به ۱۰۴ هزار تن سال ۹۸ ارتقاء یافت.
حاتمی ادامه داد: طی سال ۹۸ تعداد ۱۳ کارگاه و کارخانه صنایع تبدیلی کشاورزی فرسوده با ظرفیت ۱۰۵ هزار و ۳۰۰ تن، شامل؛ بسته بندی مواد غذایی، خوراک دام و طیور، ذرت خشک کنی، فرآوردههای لبنی پاستور ریزه، بو جاری و بسته بندی بذور و تولید روغن حیوانی مورد باز سازی و یا نوسازی قرار گرفتند.
او افزود: این در حالی است که طی سال ۹۷، تنها در ۷ کارگاه با ظرفیت ۵۲ هزار ۵۰۰ تن، عملیات بازسازی و نوسازی انجام شده بود و این آمار طی سال ۹۸ از نظر تعداد رشدی ۸۶ درصدی و از نظر ظرفیت رشدی ۱۰۱ درصدی را تجربه کرده است.
انتهای پیام/ز