سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طبخ روزانه بیش از ۵۰۰ پرس غذا در کاشان

مدیر موکب حضرت علی ابن باقر(ع) کاشان گفت: طبخ روزانه غذا از روزی ۶۰ پرس آغاز و هم اکنون روزانه بیش از ۵۰۰ پرس غذا طبخ می شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،احمد کریمی مدیر موکب حضرت علی ابن باقر (ع) کاشان با بیان اینکه از آغاز شیوع ویروس کرونا در کاشان خادمین این موکب در خدمت مردم هستند، اظهار داشت: فعالیت‌های موکب در قالب مقابله با کرونا ویروس از روز ۱۳ اسفند ۹۸ با اهدای ۱۸۰ شاخه گل به پرسنل و کادر درمانی بیمارستان شهید بهشتی کاشان آغاز شد.

او با اشاره به اقدامات موکب حضرت علی ابن باقر (ع) در زمینه تهیه بسته‌های غذایی و بهداشتی بیان داشت: یکی از مهمترین فعالیت‌های موکب حضرت علی ابن باقر (ع) کاشان طبخ روزانه غذا برای بیماران کرونایی است.

مدیر موکب حضرت علی ابن باقر (ع) کاشان با اشاره به اینکه طبخ روزانه غذا از روزی ۶۰ پرس آغاز و هم اکنون روزانه بیش از ۵۰۰ پرس غذا طبخ می‌شود، خاطرنشان کرد: تا امروز بیش از ۹ هزار پرس غذای گرم برای بیماران کرونایی کاشان که در منزل قرنطینه هستند طبخ، بسته بندی و توزیع شده است.

او با بیان اینکه تمامی مراحل تهیه و توزیع غذا‌ها زیر نظر مستقیم ناظر بهداشتی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان است، یادآور شد: تمام مسائل و نکات بهداشتی در هنگام طبخ، بسته بندی و توزیع غذا توسط خادمین موکب حضرت علی ابن باقر (ع) رعایت می‌شود.

کریمی همچنین از تهیه و توزیع سه هزار بسته بهداشتی در بین خانواده‌های نیازمند کاشان خبر داد و اظهار داشت: از دیگر اقدامات موکب حضرت علی ابن باقر (ع) تهیه بیش از ۱۰ هزار ماسک است که در جامعه هدف توزیع شد.

او همچنین با اشاره به اقدامات فرهنگی و تبلیغی موکب علی ابن باقر (ع) کاشان برای مقابله با کرونا افزود: طراحی و انتشار پوستر‌هایی مربوط به تشویق مردم برای در خانه ماندن و همچنین انجام فعالیت‌های ورزشی در منزل از جمله این فعالیتهاست.

منبع:مهر

انتهای پیام/م

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.