سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیا شیرینی می‌تواند ناقل ویروس کرونا باشد؟

درباره مصرف شیرینی در ایام کرونایی بهتر است به برخی نکات توجه شود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان،  متخصصان تغذیه و رژیم درمانی عقیده دارند که ویروس کرونا در دمای بالا از بین خواهد رفت و این درحالی است که ممکن است شیرینی به ویروس آلوده نباشد، اما هنگام قرار دادن در جعبه از طریق دست آلوده فرد فروشنده شیرینی ناقل ویروس شود و یا اینکه خود جعبه از قبل به ویروس کرونا آلوده شده باشد.

در این روز‌های کرونایی یکی از مهم‌ترین خوراکی‌هایی که باید از لیست برنامه غذایی حذف کنید، شیرینی جاتی مانند نوشابه، قند، شکر و ... است؛ چرا که استفاده از آن‌ها باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن خواهد شد و با توجه به شرایط پیش آمده تنها راه مقابله با آلودگی تقویت سیستم ایمنی بدن و رعایت اصول بهداشتی است.

رشد ویروس و باکتری در شیرینی جات‌ تر نسبت به شیرینی جات خشک به علت اینکه ویروس‌ها در جای مرطوب پیشرفت زیادی دارند، بیشتر خواهد بود، اما شیرینی جات خشک به علت اینکه بیشتر در خانه تهیه می‌شوند اگر آن‌ها را بعد از پخت مجدد گرم کنیم دیگر ناقل به ویروس نخواهند بود.

به یاد داشته باشید که مصرف مواد شیرینی زا در این روز‌ها ممکن است علاوه بر تضعیف سیستم ایمنی، سلامت دندان‌های شما را به خطر اندازد و با بسته بودن مراکز درمانی و کلینیک‌های دندان پزشکی ممکن است درد زیادی به علت خراب شدن دندان‌ها گریبانگیر شما شود.

بیشتر بخوانید: آغاز به کار مشاغل غیرضروری ممنوع است/گیاه خوش عطری که دشمن سلامتی بانوان باردار است/ خنثی سازی ویروس کرونا تا یک سال با واکسن جدید

بیشتر بخوانید: اهدای ۱۰۰ ونتیلاتور ۱۶۰ میلیون تومانی به وزارت بهداشت/ غربالگری ۲۱ میلیون نفر در مبادی ورودی و خروجی شهر‌ها

بیشتر بخوانید: انعقاد تفاهم نامه بین ستاد مقابله با کرونا در تهران و مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری

بیشتر بخوانید: ارتباط میان تفاوت‌های ژنتیکی و استعداد ابتلا به کووید ۱۹/کمیت یا کیفیت؛ کدام یک در ثبت پتنت مهم‌تر است؟/ چین خوردن حیوانات وحشی را ممنوع کرد

بیشتر بخوانید: برتری مراقبت‌های بهداشتی ایران از ایتالیا و اسپانیا/ اینستکس پاسخگوی نیازهای ما نیست/ ایرانیان در ایتالیا را بازمی‌گردانیم

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ش ه
۲۳:۲۵ ۲۱ فروردين ۱۳۹۹
چرا سوال می کنید؟ این ویروس ناشناخته است پس تا روشن شدن مساله شیرینی نخورید چون سیستم ایمنی را کاهش می دهد البته شیرینی طبیعی میل کنید. عسل و انجیر و خرما و ...
ناشناس
۱۹:۱۱ ۲۱ فروردين ۱۳۹۹
شیرینی بصورت فعلی آن یعنی استفاده از : آرد بدون سبوس- بیکینگ پودر و قند سفید که به آن سم سفید گفته اند عامل خرابی دندانها، گرسنگی سلولی و دیابت است و در مقایسه با کرونا فقط واگیر داشتن را ندارد. من در اصفهان فقط از یک شیرینی فروش شیرینی می خرم که از آرد کامل، شیره انگور و خرما و مغز بادام و گردو و فندق استفاده می کند بدون بیکینگ پودر و سایر چیزهای مضر.
ناشناس
۱۸:۳۹ ۲۱ فروردين ۱۳۹۹
ببخشید گویا برای تهیه ژله و پاستیلهای خارجی از گوشت خوک استفاده میشه .میخواستم بپرسم بررسی میشه این ژله هایی که در تهیه شیرینی ها استفاده میشه وارداتی نباشه؟گویا برخی شیرینی فروشیها راسا اقدام به وارد کردن ژله میکنند
آیا در تبلیغات صداوسیما سلامت و شرعی بودن ژله ها و پاستیلها تایید شده هست که مبادا از گوشت خوک نباشه؟
ناشناس
۱۷:۰۸ ۲۱ فروردين ۱۳۹۹
معلومه كه ميتونه ناقل باشه چطور ميوه ميتونه باشه مگه درخت تو مراحل توليد ميوه ويروس واردش ميكنه ؟ كه شما ميگي پخت شيرني بهداشتي بوده مهم بعد از پخته