او افزود: درصد اشغال مجموعههای اقامتی استان در اسفندماه به زیر ۵ درصد رسیده و در فروردین صفر شده است.
سبحانی با اشاره به اینکه در اسفندماه، ۹۰ درصد واحدهای اقامتی استان کرمان بسته بود و در فروردین و در طرح فاصله گذاری اجتماعی حدود ۹۹ درصد تعطیل و تنها یکی، دو واحد کشیک فعال بودند، در ادامه درباره وضعیت نیروی انسانی واحدهای اقامتی بیان کرد: بحث تعدیل نیرو فعلا در برنامه همکاران نیست و معرفی به سامانه بیمه بیکاری انجام شده تا ارتباط کارگر و کارفرما قطع نشود و برخی کارفرمایان خودشان حقوق نیروها را پرداخته اند.
رییس جامعه هتلداران استان کرمان در بخش دیگری از سخنانش گفت: اکنون گردشگری دچار بحران شده و دولت در مواقع بحران کمک بلاعوض میکند.
سبحانی افزود: پرداخت تسهیلات ۱۲ درصدی و امهال اقساط دردی از فعالان گردشگری دوا نمیکند و انتظار این است که دولت در مرحله اول برای واحدهایی که دارند نابود میشوند، نقدینگی تامین کند تا بتوانند خود را سرپا نگه دارند، به ویژه واحدهای ضعیف.
او با بیان اینکه در مرحله دوم باید کمک بلاعوض بشود، زیرا کسی که فعالیت نداشته چگونه میتواند قسط تسهیلات بپردازد اظهارکرد: ما مصوبهای برای تعطیلی هتلها نداشتیم، اما به دلیل نبود مسافر و حفظ سلامتی هموطنان و کارکنان مجموعه، هتلها تعطیل کردند و انتظار است مسوولان و دولت همکاری کرده و مشکلات را دریابند.
رییس جامعه هتلداران استان کرمان با اشاره به اینکه نفع فعالیت گردشگری به دولت هم میرسد، گفت: پیشنهاد این است عوارض مختلف واحدهای اقامتی و مالیاتها تا آخر امسال بخشیده شود.
سبحانی بیان کرد: همچنین پیشنهاد ما این است برای جبران بخشی از خسارت وارد شده به واحدهای اقامتی استان در پی شیوع کرونا، حق بیمه سهم کارفرما از ۲۳ درصد به ۱۰ درصد تخفیف داده شود.
انتهای پیام/س