او، سطح زیر کشت گیاهان دارویی در این استان در سال زراعی جاری را یک هزار هکتار اعلام کرد و اظهار داشت: این میزان نسبت به دو سال گذشته دو برابر افزایش یافته است.
غریب افزود: با توجه به کاهش آب سفرههای زیرزمینی و بروز کمآبی، با رویکرد سیاست تغییر الگوی کشت در استان و ترغیب کشاورزان به تولید محصولات کم آببَر، برداشت محصول گل محمدی، زعفران و موسیر در این استان نسبت به سال ۹۲ بیش از ۱۵۰ درصد افزایش یافت.
او، سطح زیر کشت محصول گلمحمدی در دو سال گذشته استان را ۲۵۰ هکتار اعلام و اضافه کرد: امسال کشت محصول به ۶۵۰ هکتار افزایش یافته است.
مدیرکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: هر هکتار از اراضی گیاهان دارویی برای دو تا سه نفر شغل مستقیم ایجاد میکند.
غریب گفت: همچنین در شرایط فعلی که وقوع خشکسالی در استان وجود دارد، با تغییر الگوی کشت از محصولاتی نظیر گندم و جو به سمت گیاهان دارویی، علاوه بر رفع مشکل کم آبی، درآمد بیشتری نصیب کشاورزان میشود.
او، از تهیه و تدوین سند توسعه گیاهان دارویی در این استان در دولت دوازدهم خبر داد و افزود: توسعه کشت و تولید انبوه گیاهان دارویی از مهمترین اهداف این سند راهبردی است.
انتهای پیام/ن