سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ویروس کرونا؛ آیا سرما می‌تواند آلودگی را از بین ببرد؟

هیچ دلیلی وجود ندارد که فکر کنیم ویروس کرونا یا هر ویروس دیگری در هوای سرد از بین می‌رود.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، هیچ دلیلی وجود ندارد که فکر کنیم ویروس کرونا یا هر ویروس دیگری در هوای سرد از بین می‌رود. دمای نرمال بدن انسان فارغ از دمای هوای محیط همواره بین ۳۶.۵ تا ۳۷ درجه سانتی گراد است.

کارآمدترین روش برای در امان ماندن از ویروس کرونا شستشوی مداوم دست‌ها با آب و صابون یا مایع به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه در هر ساعت یا قبل و بعد از مصرف مواد غذایی است.

طبق مطالعات گوناگون احتمال ابتلای ویروس کرونا از طریق گوشت و با شیر حیوانات بیمار، در سایر اعضای خانواده وجود دارد. احتمال دارد که این ویروس در هنگام پاک کردن و خرد کردن گوشت حیوان بیمار و پخش شدن قطرات خونی آلوده و ورود به بینی، چشم و دهان فردی که فرد با آن مواجه می‌شود، وجود داشته باشد.

بهتر است بدانید که اگر گوشت حیوانی که سالم است در معرض و تماس ترشحات آلوده به فرد بیمار قرار بگیرد خیلی ساده می‌تواند با تماس فرد سالم به گوشت آلوده، و سپس دست زدن به بینی، چشم و دهان، منجر به ابتلا شدن فرد سالم به ویروس کرونا گردد.

ویروس خطرناک و کشنده کرونا در گوشت حیواناتی که بیمار هستند و یا گوشت حیوانات سالم که در معرض آلودگی با ویروس قرار گرفته اند پس از پخت در دمای بالای ۷۰ درجه سانتیگراد و بالاتر از آن از بین خواهد رفت و دیگر خطر بیماری زایی برای فرد نخواهد داشت. خانواده ویروس‌های کرونا نسبت به سرما و انجماد قوی بوده و حتی در دمای منفی ۲۰ درجه سانتیگراد باقی می‌مانند و از بین نخواهند رفت.

متخصصان تغذیه و رژیم درمانی توصیه می‌کنند که به هیچ عنوان از غذا‌های سردی مانند الویه که نمی‌توان آن‌ها را پس از خارج کردن از یخچال مجدد گرم کرد، استفاده نکنند به این علت که ممکن است بعد از پخت و حین قرار گرفتن در یخچال آلوده به ویروس شوند و از آنجایی که ویروس در دمای بالا از بین خواهد رفت در این صورت به بدن ما منتقل پیدا کند. حتی مواد غذایی که در دمای ۱۰۰ درجه به مدت ۵ دقیقه پخته شوند باعث نابودی کامل ویروس کرونا خواهند شد.


بیشتر بخوانید: انجام چه کار‌هایی برای از بین بردن ویروس کرونا مهم هستند؟


با رعایت نکات بهداشتی زیر در هنگام فرآوری و طبخ گوشت، خطری برای ابتلا به کرونا از طریق گوشت آلوده وجود نخواهد داشت:

۱_ شستن کامل دست‌ها با آب و صابون و ضد عفونی کردن تمامی سطوح مانند تخته گوشت، چاقو و سطوح آشپزخانه قبل و بعد از فرآوری گوشت باعث جلوگیری از انتقال ویروس کرونا شود.

۲_ پاک کردن، شستن، خرد کردن، بسته بندی جداسازی محل قرار دادن گوشت‌های خام و غذا‌های پخته و استفاده از ظروف در بسته برای نگهداری هر یک از مواد غذایی مانع انتقال ویروس کرونا خواهد شد.

۳_ پخت گوشت در دمای ۷۰ درجه و بالاتر به صورتی که گوشت کامل مغز پخت شود هم عامل موثری در جهت پیگیری از ابتلا به کروناست؛ به یاد داشته باشید که تمامی غذا‌ها از قبیل گوشت، تخم مرغ آبپز و ... می‌توانند باعث انتقال آلودگی شوند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.