سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ذخیره ۴ هزار تُن گوشت مرغ در سردخانه‌های اصفهان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان از ذخیره سازی افزون بر چهار هزار تُن گوشت مرغ در سردخانه‌های این استان در سه ماه اخیر خبر داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان حسین ایراندوست معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان  اظهار داشت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و کاهش تقاضا در بازار، این میزان گوشت مرغ با کیفیت مناسب در سردخانه‌های استان ذخیره سازی شد که برای ماه‌های پیش رو کمبودی نخواهیم داشت.

او  با اشاره به اینکه تولید این ماده غذایی پر مصرف در استان نسبت به مدت مشابه سال قبل آن حدود ۲۰ درصد رشد داشته است، اضافه کرد: بسیاری از رستوران‌ها، هتل‌ها، تالار‌ها و دیگر مجموعه‌ها از زمان شیوع ویروس کرونا با کسادی کار روبه رو شدند و مصرف مواد غذایی از جمله گوشت مرغ را در آنان در پی داشت.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان افزود: از سوی دیگر خرید گوشت مرغ در بین مردم هم کمتر شد و در نهایت ذخیره این ماده غذایی در استان را بالا برد.

به گفته ایراندوست بخشی از گوشت مرغ منجمد شده قابلیت صادرات به دیگر کشور‌ها را دارد که تحقق آن مستلزم همکاری سایر نهادهاست.

او با بیان اینکه مرغداران در زمان همیشگی اقدام به جوجه‌ریزی کردند، ادامه داد: شرکت پشتیبانی امور دام استان خرید حمایتی خود را انجام داد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان، کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار این منطقه را ناشی از همان کم شدن تقاضا دانست و گفت: اکنون بازار کشش جذب تمامی تولیدات را ندارد و ذخیره‌سازی که نگهداری آن را تا یک سال میسر می‌کند بهترین راهکار است.

انتهای پیام/ی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.