سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کاظم زاده در مخالفت با سه فوریت طرح تعطیلی کشور مطرح کرد؛

ضرورت بررسی مشکلات اقتصادی و تورمی ناشی از کرونا

نماینده دهلران گفت: بهتر است همانند همه کشور‌های جهان به پساکرونا و مهار رکود و تورم و مشکلات اقتصادی ناشی از این ویروس بپردازیم.

به گزارش خبرنگار  مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، شادمهر کاظم زاده در جلسه علنی امرو مجلس شورای اسلامی در مخالفت با سه فوریت طرح تعطیلی کشور برای یک ماه براساس اصل ۷۹ قانون اساسی کشور برای مقابله با شیوع کرونا، گفت: از نظر بنده این طرح یک نوع خودکشی از ترس مرگ بوده چرا که این تعطیلی مخالف بسیاری از مسائل است.

این نماینده مردم در مجلس با اشاره به صحبت‌های سرپرست مرکز پژوهش‌های مجلس در رابطه با تاثیر مشاغل از ویروس کرونا، گفت: به صورت مستقیم و غیرمستقیم حدود ۱۸.۵ درصد مشاغل از این ویروس متاثر هستند بنابراین دلیلی ندارد ۸۱.۵ درصد باقیمانده را تعطیل کنیم این موضوع مخالف اشتغال به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص جهش تولید است.

او با بیان اینکه تعطیلی یک ماهه کشور پاک کردن صورت مسئله به جای حل آن است، اظهار کرد: هزینه‌های اجرای این طرح از کجا باید تامین شود در حالی که بخشی از حقوق پرسنل سازمان‌ها و نهاد‌های عمومی دولتی و غیردولتی از محل اختصاصی کارکنان تامین می‌شود بنابراین اگر کارکنان کار نکنند چطور می‌توانیم پرداخت حقوق داشته باشیم.

نماینده مردم دهلران و دره شهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به لغو برخی از آزمون‌ها و انتقال آن به شهریورماه، گفت: بسیاری از آزمون‌ها ۸۰ درصد مسیر خود را طی کرده است و برگزاری آن هم هیچ تاثیری در شیوع کرونا ندارد بنابراین هیچ دلیلی برای لغو آن وجود ندارد.

کاظم زاده با اشاره به تامین درآمد‌های طرح تعطیلی یک ماهه کشور از طریق فروش بنزین بدون سهمیه و با قیمت ۳ هزار تومان افزود: با توجه به اینکه اگر طرح اجرا شود مصرف بنزین به شدت کاهش پیدا می‌کند و چگونه می‌توانیم از این محل درآمد کسب کنیم بنابراین این موضوع با اصل طرح تناقض دارد.

این نماینده مردم در مجلس دهم ادامه داد: اگر می‌خواهیم قرنطینه مناسبی داشته باشیم باید آن را به صورت مقطعی و در حوزه‌های مختلف اجرا کنیم چرا که تعطیلی کامل کشور ضرر و زیان زیادی به کشور وارد می‌کند بهتر است همانند همه کشور‌های جهان به جای اینکه به این مسائل بپردازیم به پساکرونا و مهار رکود و تورم و مشکلات اقتصادی ناشی از آن بپردازیم.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: در یکی از بخش‌های این طرح به اختصاص کامل یک شبکه تلویزیونی به مسائل مربوط به کرونا و آموزش‌های مربوط به پیشگیری از ابتلا به آن توجه شده در حالی که امروزه تمامی شبکه‌های تلویزیونی به این مسائل پرداخته و با آگاهی دادن به مردم با ویروس کرونا مبارزه می‌کنند بنابراین دلیل ندارد که این آموزش‌ها را به یک شبکه محدود کنیم. 

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.