سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

توصیه‌هایی مهم به افراد دورکار در بحران کرونا

افرادی که به صورت دورکاری فعالیت دارند، باید برخی نکات ضروری را رعایت کنند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر همزمان با شیوع کرونا در کشور کارهای اداره را در محیط دیگری مثل منزل انجام می دهید باید نکاتی را رعایت کنید تا در خارج از محیط اداری نیز بتوانید راحت، ایمن و اثربخش کار کنید.

طراحی ارگونومیک ایستگاه کار با رایانه، در هر محیطی که مشغول کار باشید ضروری است و تأثیر زیادی در رعایت وضعیتهای بدنی مناسب و کاهش خطر ابتلا به آسیبهای اسکلتی- عضلانی دارد.

چگونه میز کار خود را تنظیم کنیم؟

 فضایی را با یک میز یا میز تحریر برای استفاده از کامپیوتر اختصاص دهید. هرگز به مدت طولانی روی تخت یا کاناپه کار نکنید. صفحه نمایش خود را به گونه ای تنظیم کنید که بالاترین نقطه آن، در سطح ارتفاع چشمانتان یا کمی پائین تر قرار داشته باشد.

صفحه نمایش را به اندازه طول بازو از خود دور کنید. ساعدهای خود را نزدیک تنه بر روی دست های صندلی قرار دهید. مچ و ساعد خود را هم راستا و موازی با زمین قرار دهید.

طوری بنشینید که کف پاهایتان بر روی زمین، زانوها در ارتفاع لگن و یا پایین تر از لبه صندلی فاصله داشته باشد.

 یک پیشخوان یا سطح بلند را انتخاب کنید. پاپوش نرم یا کفش راحت بپوشید و ترجیحاً روی فرش بایستید.

آیا صندلی شما مناسب است؟

 حتماً از صندلی استفاده کنید که پشتی داشته باشد. اگر از صندلی آشپزخانه استفاده می کنید، یک کوسن را روی سطح نشیمنگاه قرار داده و یک حوله یا پتوی کوچک نرم را لوله کنید و در محل گودی کمر خود بگذارید. اگر از مبل یا کاناپه استفاده می کنید برای جلوگیری از فرو رفتن داخل عمق آن یک کوسن را پشتتان قرار دهید.

غذا را از آشپزخانه به میزکارتان منتقل نکنید

برای کمک به داشتن فضای کافی برای استفاده صحیح از تجهیزات مربوط به رایانه، به خصوص صفحه کلید و ماوس، سعی کنید غذا را در آشپزخانه صرف کنید.

داشتن دو فضای مجزا یکی برای کار و دیگری برای غذا خوردن مهم است و این امکان را می دهد تا بر روی کار خود متمرکز باشید و زمان صرف غذا، از غذا خوردن لذت ببرید.

به خودتان زنگ تفریح های کوتاه بدهید

 ورزش کردن، تحرک داشتن و فعالیت ماهیچهای، به بهبود گردش خون، سطح انرژی و حالات خلقی شما کمک می کند و باعث می شود هنگام دوباره از سر گرفتن کارتان احساس سرزندگی و شادابی کنید. استراحت دادن به بدن بعد از مدتی کار مداوم یا فعالیت تکراری، به کاهش خطر آسیبهای اسکلتی_ عضلانی کمک می کند.

 شیب صندلی

نشیمنگاه صندلی را نگه دارید و پاهای خود را حدود نیم متر از صندلی دور کنید. بازوهای خود را در حالی که باسن خود را به سمت پایین می آورید خم کنید، سپس بازوها را صاف کنید. این تمرین را ۱۷ تا ۱۴ بار انجام دهید ، ۰۷ تا ۶۷ ثانیه استراحت کنید و حداکثر ۴ بار تکرار کنید. این تمرین باعث می شود که عضلات سه سر ران شما تقویت شود.

بیشتر بخوانید؛ راهکار‌هایی برای افزایش بهره وری دورکاری در روزهای شیوع کرونا

بیشتر بخوانید؛ کارکنان دارای شرایط، از فرصت دورکاری بهره مند می‌شوند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.