او ادامه داد: در طول روز بیش از ۱۰ تا ۱۲ هزار درخواست صدور کارت المثنی به سیستم کارت سوخت داده میشود و خوشبختانه درخواستهای جدید همگی صدور و به باجههای پستی تحویل داده شده است.
مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران اضافه کرد: در حال حاضر از زمان اجرایی شدن سهمیه بندی بنزین ۶ هزار و پانصد عدد کارت سوخت شخصی صادر کرده است و همچنین تعدادکارتهای موجود در باجه معطله پستی پانصد هزار عدد است.
بیشتر بخوانید: سهمیه بنزین جانبازان و معلولان در سال ۹۹ چقدر است؟
رضایی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا سیستم شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی پس از پایان مهلت صدور کارت درخواست جدیدی را میپذیرد یا خیر؟ گفت: سیستم همواره باز است و متقاضیان میتوانند درخواست خود را به ثبت برسانند تا در لیست انتظار صدور کارت سوخت قرار بگیرند.
او افزود: ما ظرفیتهای تولید کارت سوخت را افزایش میدهیم تا کارتهای انباشت را صادر کنیم. میزان صدور کارتهای سوخت از ابتدای سال گذشته ۳ میلیون و ۴۰۰ هزار کارت بود که این درحالی است که این رقم معادل صدور کارت در یک سال است.
مدیر برنامه ریزی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران بیان کرد: جایگاهی در کشور بدون امکانات کارت سوخت وجود ندارد، تولیدات بنزین در کشور استانداردهای بالایی داشته و توزیع بنزین با استاندارد یورو ۴ و ۵ در کلانشهرها بسیار مناسب است. کوچکترین مشکلی در تولید بنزین نیست و کل کشور هم اکنون از بنزین تولید داخل استفاده میکند.
انتهای پیام/