سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان:

تسهیلات ۷۵ هزار میلیارد تومانی به بنگاه‌های اقتصادی اعطا می شود

فرزام‌صفت از اعطای تسهیلات ۷۵ هزار میلیارد تومانی به بنگاه‌های اقتصادی آسیب دیده از شیوع ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، آرش فرزام‌صفت معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان، تصمیم دولت برای اعطای تسهیلات ۷۵ هزار میلیارد تومانی به بنگاه‌های اقتصادی و امهال حق بیمه کارفرمایان آسیب دیده از ویروس کرونا تا پایان اردیبهشت را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: نحوه پرداخت تسهیلات و سهم هرکدام از استان‌ها از جمله گیلان هنوز اعلام نشده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان استمرار تولید در برخی از کارخانجات با وجود شیوع ویروس کرونا در استان را با رعایت دقیق موازین بهداشتی اجتناب ناپذیر خواند و عنوان کرد: به لحاظ نیاز جامعه و تأمین مایحتاج اساسی مردم، یکسری از کارخانجات نظیر واحد‌های تولید اقلام بهداشتی و مواد غذایی باید به تولید خود ادامه دهند.

فرزام‌صفت با بیان اینکه در صورت تعطیلی کارخانجات تولید مایحتاج اساسی، مواد غذایی و مواد اولیه، مشکلات زیادی برای مردم، اصناف و سایر واحد‌های تولیدی به وجود می‌آید تصریح کرد: به همین علت چاره‌ای به غیر از باز شدن واحد‌های تولیدی در گیلان نداریم، با این‌حال چندین شرط را جهت ادامه فرآیند تولید برای کارخانجات وضع کرده‌ایم.

او کاهش تعداد کارگران در هر شیفت کاری، کاهش ساعت کار و شیفت بندی کردن آنان را از جمله این شروط اعلام کرد و گفت: کاهش ساعات کاری و تعداد کارگران مانند همان اتفاقی که در سطح ادارات دولتی رخ داد از دیگر اقداماتی است که در راستای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در سطح کارخانجات و واحد‌های تولیدی باید اجرایی شوند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار گیلان ضمن استقبال و ابراز خرسندی از اقدام برخی از کارخانجات استان در جهت تعطیل کردن چرخه تولیدشان به جهت حفظ سلامت کارگران ابراز داشت: تولید این کارخانجات آن، چنان ضروری نبود و چنین واحد‌هایی می‌توانند عقب ماندگی‌های تولیدشان را در روز‌های دیگر سال جبران کنند.

فرزام‌صفت امهال حق بیمه کارفرما تا پایان اردیبهشت را موجب ترغیب کارفرمایان برای حفظ کارگرانشان و عدم اخراج آنان خواند و اظهار داشت: تأمین بیمه بیکاری از دیگر تمهیداتی است که دولت در جریان بحران کرونا اندیشیده و با هدف حمایت از چرخه تولید، کارفرمایان و کارگران تصمیماتی را در مورد آن اتخاذ کرده است.

او در تشریح بیشتر موضوع تأمین حق بیمه بیکاری کارگران اظهار داشت: کارگران و افرادی که در اثر عوارض ناشی از کرونا بیکار و یا اخراج شده‌اند باید در سامانه وزارت کار ثبت‌نام کنند و پس از آن تا سه ماه دولت از محل منابع صندوق، حق بیمه بیکاری آنان را تأمین می‌کند بنابراین انتظار این است که در پایان بحران، همه این کارگران به محل کار خود برگردند.

انتهای پیام/پ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.