سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ارائه بیش از ۲۰۰۰ عنوان درسی در سامانه ال ام اس

رئیس دانشگاه رازی با اشاره به اینکه تدارک برگزاری کلاس‌های آموزشی از اسفندماه ۱۳۹۸ آغاز شده، گفت : در این زمینه شیوه‌های متعددی مانند استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای برگزاری کلاس‌ها مطرح بود، اما این روش‌ها رسمیت نداشت و در نتیجه استفاده از سامانه LMS برای این مهم مورد تاکید قرار گرفت .

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، اعلمی‌آل‌آقا رئیس دانشگاه رازی با اشاره به اینکه تدارک برگزاری کلاس‌های آموزشی از اسفندماه ۱۳۹۸ آغاز شده، گفت : در این زمینه شیوه‌های متعددی مانند استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای برگزاری کلاس‌ها مطرح بود، اما این روش‌ها رسمیت نداشت و در نتیجه استفاده از سامانه LMS برای این مهم مورد تاکید قرار گرفت تا روند فعالیت‌ها جنبه رسمی داشته باشد، ضمن اینکه در کنار استفاده از این سامانه منعی برای ارائه دروس در پیام‌رسان‌ها و کانال‌های مجاز وجود ندارد.

او گفت : سامانه LMS مبتنی بر نرم‌افزار ادوبی کانکت (Adobe Connect) است که جزو بهترین نرم‌افزار‌های موجود می‌باشد، اتصال آن به سامانه آموزشی گلستان راحت‌تر است و در دانشگاه‌ها بیشتر از نرم‌افزار ادوبی کانکت استفاده می‌شود.

رئیس دانشگاه با قدردانی از تلاش‌ها و اقدامات مسئولان معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاه برای تامین زیرساخت‌ها، راه‌اندازی و مدیریت کلاس‌های مجازی، گفت: در ترم جاری بیش از دو هزار عنوان درسی در بستر سامانه LMS در حال ارائه است.

او ضمن اعلام الزام برگزاری کلاس‌های مجازی گفت: در بحث بارگذاری دروس ملاحظاتی برای مدت زمان، فرمت ارائه درس، امکان دانلود و... در نظر گرفته شده، مناسب‌ترین شکل تولید فایل‌ها به صورت پاورپوینت‌های صوتی پیشنهاد شده که حجم کمتری داشته باشد یا بعضا ممکن است بعضی از دوستان فایل‌های PDF را با یک فایل صوتی بارگذاری کنند. ضمن اینکه راهنمای استفاده از این سامانه و برگزاری کلاس‌های مجازی تهیه و در دسترس همکاران قرار گرفته است.

اعلمی‌آل‌آقا گفت: همکاران گرامی می‌توانند محتوای درسی خود را در صفحه شخصی خود، گروه‌ها و کانال‌هایی که برای تدریس مجازی در پیام‌رسان‌های مجاز، ایجاد کرده‌اند، بارگذاری نمایند. همچنین دانشجویانی که قادر نیستند آنلاین از سامانه LMS استفاده کنند، می‌توانند محتوای کلاس مجازی را از این سامانه دانلود کنند.

اعلمی‌آل‌آقا با اشاره به برخی از مشکلات کلاس‌های مجازی از جمله عدم دسترسی برخی از دانشجویان به اینترنت گفت: معاونت آموزشی وزارت علوم رایزنی‌های با وزارت ارتباطات برای تسهیل دسترسی دانشجویان به اینترنت داشته، البته تسهیلات آموزشی نیز از جمله امکان حذف دروس و حذف ترم بدون احتساب سنوات برای دانشجویان لحاظ شده است.

او بر مشارکت، جدیت، همراهی و همدلی همه اساتید، کارکنان و دانشجویان برای برگزاری کلاس‌های مجازی تاکید کرد و گفت: برگزاری موفقیت‌آمیز کلاس‌های مجازی اتفاق بزرگی خواهد بود و ضمن اینکه در یکسری از رشته‌ها آموزش مجازی به وجود می‌آید چه بسا دانشگاه هم در آینده مشوق‌هایی برای این مهم قائل شود و وارد فصل جدیدی از دانشگاه‌های هوشمند شویم که طبیعتا تحول عظیمی از جهت فرهنگی-آموزشی در کشور و در جهان محسوب می‌شود.

 

 

انتهای پیام/د

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.