او افزود: برای محقق شدن شعار «جهش تولید» میتوانیم موضوعات را در دو سرفصل اصلی ببینیم که یکی از آنها تولید است و در جهش تولید آنچه مشخص است، یک ارتقاء بیش از روند گذشته را میخواهیم.
رودری تصریح کرد: برای تحقق این موضوع باید از طریق اجرای یکسری طرحها به هدف برسیم و بخش اول کار متمرکز بر همان طرحها و پروژه هاست.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان بیان کرد: باور غلطی که در اقتصاد ما و در حوزه مدیریتی (دولتی و خصوصی) شکل گرفته این است که برای افزایش تولید میرویم سراغ منابع مالی؛ در حالی که طرحهای ضربتی اشتغال، حمایتی تولید و ... نشان میدهد افزایش تولید صرفا با تامین منابع مالی اتفاق نمیافتد و نیاز به یکسری الزامات و مباحث نرم افزاری دارد که باید محقق شود که از جمله آن فضای کسب و کار و ایجاد رونق اقصادی است که باید فراهم باشد که در این راستا ما کار را در دو بستر دنبال خواهیم کرد.
او درباره مطلب مطرح شده از سوی استاندار مبنی بر اینکه دستورالعمل جهش تولید شبیه محورهای سال قبل است، افزود: در واقع استان کرمان در این زمینه از استانهای دیگر جلوتر است و سرفصلها را از قبل داشته ایم که اگر محقق میشد به جهش تولید میرسیدیم.
"سیدمهدی طبیب زاده" رییس اتاق بازرگانی استان کرمان نیز در این جلسه گفت: باید در راستای جهش تولید یک قرارگاه ویژهای را در سطح استان کرمان تشکیل دهیم تا بتوان به صورت مرتب این موضوع را رصد و موانع آن را برطرف کرد.
رییس اتاق بازرگانی استان کرمان با اشاره به ناهماهنگی در سیستم دولتی افزود: متاسفانه در تشکیل پنجره واحد الکترونیکی به دلیل ناهماهنگی بین دو مرجع دولتی، نتوانستیم این پنجره الکترونیکی را اجرایی و عملیاتی کنیم.
انتهای پیام/س