سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرجردی: مسئولیت سنگینی در راه کسب سهمیه المپیک دارم/ از رفتار مسئولان استان مرکزی گله مندم

کاتاروی تیم ملی کشورمان در خصوص شرایطش در راه کسب سهمیه المپیک توکیو صحبت‌هایی را مطرح کرد.

ابوالفضل شهرجردی بازیکن تیم ملی کاراته کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، در مورد شرایط خودش بعد از لغو رقابت‌های کاراته وان پاریس، حضور احتمالی در المپیک ۲۰۲۰, حمایت مسئولان استانی کشوری و ... توضیحاتی ارائه کرد.

در مورد لغو رقابت‌های کاراته وان پاریس کمی توضیح بدهید. آیا برنامه‌های شما با به تعویق افتادن این رقابت‌ها بهم نخورد؟

بعد از شرکت در چند دوره مختلف مسابقات کاراته وان که از طریق رنکنیگ کاراته کا‌ها به المپیک می‌رسیدند، رقابت پاریس تدارک دیده شد تا بازیکنان شانس خود را برای رسیدن به المپیک ژاپن در این مسابقات محک بزنند. مسابقات پاریس هم قرار بود اردیبهشت ماه برگزار شود و من در نظر داشتم در این رقابت‌ها شرکت کنم، اما با وجود ویروس کرونا المپیک به تعویق افتاد و فدراسیون جهانی کاراته هم تا مشخص نشدن تاریخ جدید مسابقات موضع رسمی اش را اعلام نمی‌کند و شرایط به نحوی الان بلاتکلیف است.

شرایط خودتان به چه صورت است؟ مسابقات اخیر را چطور ارزیابی می‌کنید؟

من در چند مسابقه جهانی کاراته وان شرکت کردم و الان هم به همراه پدرم (قاسم شهرجردی) که مربی شخصی من است روی نقاط قوت و ضعفمان کار می‌کنیم و در ۲ مسابقه اخیر هم از فدراسیون درخواست کردم اعزام نشوم، چون زمان برگزاری رقابت‌ها بسیار نزدیک به هم بود و  از طرفی هم بخث خستگی مطرح بود و از یک جهت هم روی نقاط قوت ضعف قصد داشتیم بیشتر کار بکنیم و بعد از گذشت سه ماه به مسابقات کاراته وان دبی به همراه پدرم اعزام شوم.

با وجود اینکه نتیجه آنطوری که من می‌خواستم نشد، اما از نظر کسب تجربه بسیار مفید بود و  ضمن اینکه پدرم هم با همکاری و هماهنگی فدراسیون کاراته با من به مسابقات اعزام شد تا مسابقات را آنالیز کند و از این بابت از طباطبایی رئیس فدراسیون کاراته سپاسگزارم.  

تمرینات را چگونه پیش می‌بردید؟

فعلا در منزل خودمان به دلیل شرایط قرنطینه در حال تمرین هر روزه با پدرم هستیم تا برای مسابقات کاراته وان پاریس آماده شویم. امیدوارم با ریشه کن شدن کرونا به زندگی عادی برگردیم.  

توقع جامعه کاراته از شما کسب سهمیه المپیک است. این توفعات بار سنگینی روی دوش شما نمی‌گذارد؟

فدراسیون از سال گذشته با توجه به محدویت‌های موجود در تمامی مسابقات ما را اعزام کرد و در برخی از مسابقات نتیجه خوب و در برخی چندان ایده آل نبود. مسلما این سرمایه گذاری، هزینه کردن و سختی‌های بخش کاتا و نزدیک بودن کاتارو‌ها در امتیازات کمی بار مسئولیت را برای من زیاد می‌کند. اما من به صورت شبانه روزی در تلاش هستم و ذهنم کاملا درگیر مسابقات است. من نتیجه را نمی‌دانم، اما در نظر دارم سهمیه المپیک را به دست آورم و در این مسیر از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنم.

به تعویق افتادن المپیک به ضرر شما نشد؟

به نظر من تعویق در مسابقات المپیک خالی از لطف نبود و این اتفاق باعث شد تا بیشتر تمرین بکنیم و با آنالیز بیشتر به هدفی که داریم در مسابقات پاریس که منجر به حضور در المپیک می‌شود برسیم.

مسئولان استانی و فدراسیون کاراته از شما بابت حضور در المپیک توکیو حمایت می‌کنند؟

من شخصا از تمامی زحمات فدراسیون کاراته و حسن طباطبایی رئیس فدراسیون بسیار سپاسگزارم، اما آنطور باید و شاید از سمت هیئت کاراته  استان مرکزی و حتی اداره ورزش و جوانان استان  حمایت نمی‌شوم. ابوالفضل شهرجردی در تلاش برای رسیدن به المپیک است و واقعا کمبود‌ها احساس می‌شوند. شخص استاندار هم چند جلسه با من برگزار کرد تا به عنوان قهرمان کاراته برای من شغلی را در نظر بگیرند، اما این اتفاق هنوز نیافتاده است.  

در مورد شرایط تیم دانشگاه آزاد در سوپر لیگ بیشتر توضیح بدهید؟

سوپر لیگ هم تا مرحله نیمه نهایی پیش رفته و قرار بود ادامه رقابت‌ها پیگیری شود که به دلیل شیوع کرونا این اتفاق به تعویق افتاد. در هر صورت تیم ما شرایط بسیار خوبی دارد و در تمام بازی‌ها حتی شخص خودم بدون باخت بودیم. از این باشگاه صمیمانه سپاسگزارم که ضمن ایجاد چنین بستری برای ما فراهم کردند که ضمن رقابت در فضای سوپر لیگ درآمدزایی هم داشته باشیم. امیدوارم در نهایت به عنوان قهرمانی دست پیدا کنیم.

طبق شنیده‌ها سالن ۵ مرداد اراک تبدیل به نقاهتگاه بیماران کرونایی شده است. این قضیه صحت دارد؟

مدت زیادی قهرمانان استان مرکزی در این سالن به تمرین می‌پرداختند و تمام عمر قهرمانی مان را در این سالن سپری کردیم. ضمن آرزوی سلامتی برای تمامی بیماران مبتلا به کرونا به نظر من تبدیل سالن ۵ مرداد به نقاهتگاه بیماران اقدام درستی نبود. مسئولان دیواری کوتاه‌تر از ورزش و کاراته پیدا نکردند. این خبر دردناک بود و حتی کاراته کا‌ها به همدیگر اعلام کردند دیگر پایشان را به این سالن ورزشی نمی‌گذارن و شاید خودم هم جزو این ورزشکاران باشم.

سخن پایانی؟

در ابتدا برای همه هموطنانم آرزوی سلامتی دارم و از آن‌ها تقاضا دارم تا از خانه هایشان بیرون نیایند تا دست به دست هم در نهایت ویروس کرونا را شکست بدهیم. همچنین از پدرم، مربی بدنسازم بابت تمامی حمایت‌های جسمی و روانی که از من کرد سپاسگزارم.


بیشتر بخوانید: مهدی زاده: الگوی مناسبی برای کاهش جرایم رانندگی نیستم!


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.