او افزود: شاید در بعضی از حوزهها برخی اقدامات دیر شروع شد ولی در مجموع اقدامات خوبی به ویژه در حوزه سلامت انجام شده است، همچنین باید در حوزههای مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بیشتر توجه شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: امروز کشور در حوزه اقتصادی با مشکلاتی مواجه است، به خصوص در برخی مشاغل که درآمدشان به عملکرد روزانه وابسته بود و مسئولان باید به آن رسیدگی کنند، اما بخش اصلی کار دست مردم است، چراکه در صورت رعایت آنها قطعا زنجیره شیوع کرونا شکسته میشود.
نماینده مردم نائین، خور و بیابانک در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش مجلس در بحران کرونا گفت: متاسفانه مجلس به دلیل مشکلاتی که در اولین جلسه بعد از انتخابات رخ داد و تست کرونای تعداد زیادی از نمایندگان (حدود ۳۰ نفر از ۱۰۰ نفر) مثبت اعلام شد، با تأکید ستاد کرونا برگزاری جلسات به صورت علنی تعطیل شد.
او تصریح کرد: اقدامات خوبی از طریق کمیسیون بهداشت و ریاست مجلس صورت گرفت، همچنین بسیاری از نمایندگان در شهرها و حوزه انتخابیه خود پیگیر مسائل از طریق فضای مجازی و تماسهای تلفنی بودند، ولی مجلس باید مقداری پر رنگتر عمل میکرد.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به آنکه چند جلسه اخیر مجلس شورای اسلامی به صورت مجازی برگزار شد اما به عنوان نماینده ملت انتظار بیشتری از مجلس شورای اسلامی داشتم و باید تدابیر دیگری اتخاذ میشد و صرفا به استناد اینکه ستاد کرونا دستور تعطیلی دادند، نباید بسنده میشد.
انتهای پیام/