سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه مربای طالبی خوشمزه

مربای طالبی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و ما در گزارش زیر آموزش تهیه آن را برای شما قرار داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مربای طالبی بسیار خوشمزه و پرطرفدار است و ما در این مطلب آموزش تهیه آن را برای شما قرار داده ایم.

مواد لازم برای مربای طالبی:
طالبی ۵۰۰ گرم
آب ۲ پیمانه
شکر ۴ پیمانه

طرز تهیه مربای طالبی:

بهتر است برای تهیه و آماده سازی مربای طالبی، از طالبی‌های سفت و کوچک استفاده نمایید پوست و تخمه‌های آن را بگیرید و سپس به شکل پره‌هایی مناسب آن را برش دهید توجه داشته باشید که پس از خرد نمودن، طالبی بدست آمده باید ۵۰۰ گرم باشد.

شکر و آب را در ظرفی ریخته و هم بزنید تا شکر کمی با آب مخلوط شود سپس روی حرارت گاز قرار دهید تا قوام آید. از آنجائی که این میوه کاملاً نرم است نیاز زیادی به جوشیدن در شهد قوام آمده ندارد بنابراین توجه داشته باشید، زمانی میوه را به شهد مربا اضافه نمایید که کاملاً قوام آمده باشد تا میوه شما پس از اضافه نمودن به آن، زیاد بجوشد و له نشود.

پس از آماده شدن مربا آن را از روی حرارت بردارید و مهلت دهید تا کاملاً خنک شود پس در ظرف دردار شیشه‌ای و در یخچال نگهداری نمایید. بدلیل وفور این میوه پرآب و شیرین و معطر در فصل تابستان، شما دوستان می‌توانید این مربا را به راحتی در فصل گرم تابستان آماده نمایید و با خامه یا کره به عنوان صبحانه‌ای مقوی و خوشمزه با چای معطر و تازه دم نوش جان نمایید. از مارمالاد آن برای شیرینی‌های مارمالادی، لابه لای کیک و ... نیز استفاده می‌شود.

منبع: نگاه مدیا

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.