در این جلسه که با استفاده از فناوری دیجیتالی دو سویه برگزار شد، نمایندگان این وزارتخانهها برنامههای خود را در مورد راهکارهای تحقق جهش تولید و کاهش آثار و تبعات اقتصادی کرونا ارائه کردند.
چگونگی افزایش صادرات، کنترل واردات با توجه به کاهش درآمدهای نفتی، میزان اجرای قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی در تأمین نیازهای کشور که کاهش یک میلیارد دلاری ارز اختصاص یافته به صادرات را در سال ۹۸ در پی داشت از دیگر موضوعات جلسه امروز کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی بود.
در ششمین جلسه کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی در سال ۹۹ همچنین وزارت جهاد کشاورزی گزارشی از کاهش واردات، افزایش تولید داخل و صادرات محصولات کشاورزی و همچنین طرحهای افزایش بهرهوری مانند طرحهای اجرا شده در خوزستان، ایلام و سیستان و بلوچستان را که بخشی از آن به بهرهوری رسیده است، برای نمایندگان مجلس تشریح کرد.
پیش بینی میزان تولید امسال گندم تا ۱۳ میلیون تُن که به معنای خودکفایی در این کالای اساسی است و نیز اجرای طرحهای خودکفایی در شکر، روغن، چای و سایر مواد اولیه مورد نیاز بخش کشاورزی از دیگر موضوعات مورد بحث نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان وزارتخانههای صمت، اقتصاد و جهاد کشاورزی در کمیسیون ویژه حمایت از تولید ملی بود.
در این جلسه همچنین، الگوهای موثر برای توزیع بهینه بستههای حمایتی در بین بیکارشدگان کرونا، کارگران روزمزد و افراد شاغل مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
انتهای پیام/