به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه صائب مدرسی رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه گفت : حجم تلفنها به اورژانس (۱۱۵) با توجه به شیوع ویروس کرونا خیلی زیاد شده است.
او گفت : بعد از اینکه مردم تماس میگیرند توسط کارشناسان آموزشدیده و خبره تریاژ تلفنی انجام میشود، اگر نیازی به اعزام آمبولانس باشد انجام میشود در غیر این صورت راهنماییهای لازم صورت میگیرد.
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه تریاژ تلفنی برای بیماران مشکوک به کرونا نیز انجام میشود، گفت: بهتر است در اینگونه موارد با سامانه ۴۰۳۰ و ۲۵۲۵ تماس گرفته شود و در صورت حاد با داشتن علائمی همچون سرفه خشک، تب بالا، کوفتگی عضلانی و تنگی نفس با ۱۱۵ تماس بگیرند.
او از اختصاص پنج دستگاه آمبولانس جدا از دیگر آمبولانسها برای بیماران مشکوک به کرونا خبر داد و گفت: مردم اطمینان خاطر داشته باشند که عوامل بعد از هر ماموریت لباسهای مخصوص خود را تعویض کرده و آمبولانسها نیز ضدعفونی میشود.
مدرسی افزود: بیماری کرونا فعلا درمان ندارد، مهمترین اقدام آن پیشگیری در راستای قطع زنجیره ارتباطی است، «در خانه ماندن» بهترین روش در مبارزه با کرونا است .
انتهای پیام/د