او گفت: کرونا بد موقع به سراغ ایرانیها آمد؛ ما در آستانه فرا رسیدن عید نوروز بودیم و این عید فرصت خوبی برای فروش صنایع دستی بود. هماکنون برخی از افراد فعال در عرصه هنرهای سنتی و صنایع دستی از آینده کارشان نگران هستند و باید طرحی برای حمایت و صیانت از آنها ریخته شود و دولت، متخصصان و نهادهای مرتبط باید به فکر هنرمندان باشند. البته پیشنهادهایی چون تخصیص وامهای ۱۲ درصدی داده شده است، اما این کارها برای حمایت از هنرمندان صنایع دستی و جبران خسارتهای وارد شده به آنها کافی نیست.
معاون سابق صنایع دستی کشور افزود: من نگران حال هنرمندان عرصه صنایع دستی هستم. ما در سالهای گذشته بزرگترین بازار جهانی صنایع دستی را در نوروز داشتیم و میزان فروشمان هم خوب بود، اما اگر امروز به فکر طرحی مناسب برای حمایت و صیانت از هنرمندان صنایع دستی نباشیم، شاهد آسیب شدید و جبرانناپذیر عرصه صنایع دستی خواهیم بود.
نامور مطلق اظهار کرد: به نظر من در دوره پساکرونا توجه مردم به صنایع دستی بیشتر میشود، زیرا آنها متوجه میشوند که دستکاری در طبیعت تا چه اندازه به زندگی ما ضربه زده است. بنابراین به صنایعی که با طبیعت سازگارتر هستند، روی میآورند. البته نقش رسانهها در این میان بسیار مهم و پررنگ است. رسانهها میتوانند با تبلیغ مناسب صنایع دستی به رونق بازار این عرصه کمک کنند. از نظر من دوره پساکرونا دوره شکوفایی عرصه صنایع دستی خواهد بود؛ البته وضعیت فعلی حاکم بر این عرصه بسیار بحرانی است، اما صنایع دستی ما آینده بهتری خواهد داشت اگر از هنرمندان آن حمایت و کیفیت محصولاتش حفظ شود.
انتهای پیام/