سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترشی لیته مخصوص و خوشمزه + طرز تهیه

امروزه، ترشی لیته طرفداران بسیاری دارد، چون تهیه آن بسیار آسان است و خیلی سریع آماده می‌شود.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترشی لیته را به چند صورت تهیه می‌کنند که در ادامه روش آماده سازی آن قرار داده شده است.

طرز تهیه ترشی لیته با بادمجان کبابی و گل کلم

•بادمجان: ۵ عدد
•گل کلم: نصف ۱ عدد کوچک
•هویج: ۲ عدد
•سبزی ترشی خرد شده: ۵ قاشق غذاخوری که شامل مرزه، ترخون، گشنیز، جعفری، شوید و نعناع است
•سیر: ۳ حبه
•فلفل سبز تند: ۱-۲ عدد
•سیاه دانه: نصف قاشق غذاخوری
•زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
•نمک به مقدار لازم
•سرکه ۱ لیتر ۴ لیوان

طرز تهیه:

۱. ابتدا بادمجان‌ها را روی گاز، منقل یا داخل فر کباب کنید. سپس آن‌ها را کنار گذاشته تا خنک شود و پوست آن‌ها را کاملا بگیرید.

۲. بادمجان‌ها را ساتوری کنید و کنار بگذارید تا آب آن‌ها خارج شود.

۳. هویج را پوست گرفته و خیلی ریز خرد کرده یا رنده کنید.

۴. گل کلم‌ها را هم بعد از شستن خیلی ریز و ساتوری کنید و کنار بگذارید تا رطوبتش گرفته شود.

۵. سبزی ترشی، سیر و فلفل را هم به همین صورت ساتوری کنید و سپس همه‌ی مواد را با هم مخلوط کنید و زردچوبه، نمک و سیاه دانه را به آن اضافه کرده. در آخر سرکه را آرام به مواد اضافه کنید دقت کنید که ترشی نباید آبکی و خیلی شل باشد.

۶. ترشی را در شیشه بریزید و درب آن را محکم ببندید و مدت ۷ تا ۱۰ روز اجازه بدید که مزه‌ها ترکیب شده و ترشی جا بیفته.

نکته:

بعد از شستن تمامی مواد اجازه دهید تا آن‌ها کاملا خشک شود و رطوبتش گرفته شود در غیر این صورت باعث کپک زدن ترشی می‌شود.

شما می‌توانید بعد از شستن و آماده سازی مواد تمامی سبزیجات را داخل غذاساز ریخته و خرد کنید.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۴:۰۴ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
عالی