سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش سیر قلیه

در گزارش زیر طرز تهیه خورش سیر قلیه را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، “سیر قلیه” غذای شمالی دوست داشتنی و خوشمزه است که طرز تهیه آن را در گزارش زیر آموزش خواهیم داد.

مواد لازم:  
مرغ
۵۰۰ گرم
لپه‎
۱ پیمانه
نمک و فلفل
به مقدار لازم
روغن
به مقدار لازم
برگ سیر (تازه و خرد شده)
۳۰۰ گرم
آبغوره
۱/۲ پیمانه
زردچوبه
۱ قاشق چای خوری
تخم مرغ
۳ عدد
کلمات کلیدی
خورش سیر قلیه

طرز تهیه:

خورش سیر قلیه
درجه سختی
زمان تهیه ۲۰
دقیقه
زمان پخت ۴۰
دقیقه
۱
مرغ رو چه بصورت تکه تکه یا کامل داخل قابلمه آبجوش اضافه میکنیم برای اینکه بوی زحم مرغ گرفته بشه یک عدد پیاز یا سیر بهش اضافه کرده بعداز یک جوش خوردن یا قل زدن پیاز و آبش رو خالی کرده و آب جوش به اندازه‌ای که روی مرغ رو بپوشاند اضافه کرده و کمی زردچوبه و فلفل ونمک اضافه کرده و میگذاریم تا مرغ پخته شود.
۲
لپه رو از قبل خیس کرده و داخل ظرفی جدا پخته و به مرغ در حال پخت اضافه میکنیم، نیم ساعت بعداز پخت مرغ نصف پیمانه آبغوره رو اضافه کرده.
۳
در فاصله‌ای که مرغ میپزد برگ سیر را شسته ریز خرد کرده داخل تابه که روی حرارت گذاشته و کمی روغن ریختیم اضافه کرده و تفت میدهیم زردچوبه، فلفل هم اضافه کرده خوب مخلوط میکنیم تا وقتی که سیر نرم شود.
۴
تخم مرغ‌ها رو داخل ظرفی شکسته وخوب مخلوط کرده و به برگ سیر اضافه کرده بهم زده تا به خورد برگ سیر رفته، وقتی مرغ پخت مقدار آب مرغ باید کم باشد. حالا سیر و تخم مرغ را به مرغ در حال پختن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم تا مرغ‌ها با سیر کاملآ بپزد.
۵
این خورش بسیار خوشمزه و کم آب با برنج سرو می‌شود.

منبع: سرآشپز پاییون

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ابس
۰۰:۱۵ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹
خوب است