سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه خورش ترشه واش

در گزارش زیر طرز تهیه خورش ترشه واش را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، “خورش ترشه واش” یکی از غذا‌های پرطرفدار گیلان است که طرز تهیه آن را در مطلب زیر آموزش خواهیم داد.

مواد لازم:
مرغ
۵۰۰ گرم
بادمجان
۴ عدد
گوجه فرنگی
۴ عدد
پیاز
۱ عدد
رب آلوچه
۲ قاشق غذا خوری
رب انار (ملس)
۲ قاشق غذا خوری
سبزی (گشنیز، چوچاق، ترشک، سیر، نعنا، برگ چغندر، کوتکوتو، ترش واش)
به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه
به مقدار لازم

طرز تهیه:

خورش ترشه واش (گیلان)
درجه سختی
زمان تهیه ۱۵
دقیقه
زمان پخت ۹۰
دقیقه
۱
ابتدا بادمجان‌ها را پوست کنده و در آب و نمک غلیظ قرار میدهیم. سپس سبزی را خرد کرده و با مقداری روغن آن را سرخ میکنیم و پیاز را روی سبزی رنده کرده و مخلوط میکنیم (به همراه آب پیاز). سپس نمک و زردچوبه را هم اضافه کرده و آن را مخلوط میکنیم تا ته نگیرد.
۲
مرغ را جداگانه سرخ میکنیم و به سبزی اضافه میکنیم و سپس بادمجان‌ها را از آب نمک درآورده و همان طور درسته سرخ میکنیم و به غذا اضافه میکنیم.
۳
رب را در نصف لیوان آب جوش حل کرده و به خورش اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و سپس ۲ لیوان دیگر آبجوش به غذا اضافه کرده و وقتی غذا جوش خورد حرارت را کم میکنیم تا پخته شود. گوجه فرنگی‌ها را به دونیم قسمت کرده و در روغن سرخ میکنیم.
۴
وقتی خورش تقریبا ۴۵دقیقه پخت گوجه‌ها را اضافه میکنیم و بعد از ۱۵دقیقه خورش را برای سرو با پلو آماده میکنیم.
تصاویر مراحل تهیه خورش ترشه واش (گیلان)
سایر نکات

این غذا به دلیل وجود سبزی‌های محلی شمال بسیار اشتها آور و لذیذ است.
اگر بادمجان‌های شما له نشدند خورش را آن قدر هم بزنید تا له شوند.
اگر سبزی مخصوص را نداشتید به جای آن از سبزی‌هایی که دارید بریزید و سعی کنید از نوع معطر بیشتر استفاده کنید.

منبع: پاییون

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
رنز
۱۶:۳۶ ۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۹
این غذای من درآوردی هیچ شباهتی به غذای اصلی نداره لطفا شلم شورای خودتان را بجای غذای شمالی قالب نکنید