به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قند تزیینی معمولا برای عید نوروز که دید و بازدیدها زیاد است و یا مجالس شادی استفاده میشود. این قندها با شکر یا پودر قند ساخته میشود و با رنگ خوراکی میتوان طرحهای آن را زیباتر کرد.
درست کردن قند تزیینی رنگارنگ
مواد لازم برای قند تزیینی
۴ قاشق غذا خوری شکر
۱ قاشق غذاخوری آب
وانیل ۱ پنس
نقل ریز به دلخواه
رنگ خوراکی ۱ قطره (به دلخواه)
طرز تهیه قند تزیینی
۱- شکر را با آب مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حالت شنی پیدا کند.
۲- وانیل را به مخلوط اضافه کنید و سپس به دلخواه خود نقلهای ریز یا رنگ خوراکی را نیز به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
۳- کف یک بشقاب پلاستیک فریزر و یا سلفون بکشید و سپس مواد قند را قالب بزنید، بعد با قاشق مخلوط را داخل قالب فشار دهید تا به هم بچسبد و فشرده شود. اگر با قالبهای گل ریز این کار را انجام دهید قندهای زیباتری خواهید داشت.
۴- حال قندها را چند ساعت بگذارید بماند تا کاملا سفت شود و خودش را بگیرد.
درست کردن قند فانتزی با طعم گلاب
مواد لازم
۱ لیوان شکر
۳ قاشق چای خوری گلاب
رنگ خوراکی
قالب شیرینی کوچک
طرز تهیه قند تزیینی با طعم گلاب
۱- ابتدا ۲ لیوان شکر را داخل ظرف بریزید و ۲ قاشق چای خوری گلاب را به آن اضافه کرده و کاملا مخلوط کنید.
۲- دو یا سه قطره از رنگ خوراکی را داخل مخلوط بریزید و کاملا هم بزنید. همچنین میتوانید از ۲ یا ۳ رنگ استفاده کنید و مخلوط را به ۳ بخش تقسیم کنید و هر قسمت را با یک رنگ مخلوط کنید.
۳- کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید و با قاشق فشار دهید، اضافی شکر را از روی قالب بردارید تا حالت تمیز و یکدست بگیرد.
۴- قندها را به آرامی از قالب خارج کنید و روی سینی قرار دهید. پس از ۴ الی ۵ ساعت قندها خشک میشوند.
نکات مورد توجه برای درست کردن قند تزیینی:
۱- بهتر است زیر قندها کاغذ روغنی بگذارید و یا روی پلاستیک را کمی روغنی که زمان جدا کردن قندها نشکنند.
۲- میتوانید با افزودن مواد طعم دار مانند هل یا دارچین قندهای تزیینی با طعمهای مختلف درست کنید.
منبع: ستاره
انتهای پیام/