سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه لواشک آلو ترش و خوشمزه

اگر لواشک دوست دارید و نگران سالم نبودن آن هستید پس بهتر است لواشک درست کردن را یاد بگیرید و در منزل تهیه کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، گاهی اوقات پدر و مادر‌ها به هیچ عنوان راضی نیستند که لواشک را جزو تنقلات و خوراکی‌های فرزندشان قرار دهند، زیرا ناسلام می‌باشد بدین ترتیب خیلی بهتر است که لواشک خانگی درست شود و با اطمینان کامل از سالم بودن آن به فرزندان داده شود.

فقط با آلو و مقداری نمک می‌تواند یک لواشک خانگی خوش طعم درست نمایید.

مواد اولیه مورد نیاز برای لواشک آلو

آلو:۳ کیلو
نمک:به مقدار لازم


طرز تهیه لواشک آلو

آلو‌ها را بشوید و در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند.

هنگام پخت به آن‌ها نمک و اگر دوست داشتید مقداری شکر بریزید.

وقتی آلو‌ها پخت و غلیظ شد آن را در صافی‌های سوراخ درشت بریزید تا هسته و پوست آن جدا شود.

سپس کف یک سینی را با یک نایلکس بپوشانید و آلو‌های از صافی رد شده را به صورت یکنواخت روی نایلکس پهن کنید و روی آن را با یک دستمال نازک و تمیز بپوشانید.

البته نباید دستمال با آلو‌ها تماس پیدا کند.

سینی‌ها را مقابل نور خورشید بگذارید تا خشک شود.

بعد از خشک شدن لواشک دستمال را از روی آن بردارید و یک نایلکس دیگر روی لواشک بکشید و فشار دهید تا نایلکس روی لواشک بچسبد.

بعد به اندازه و شکل‌های مختلف لواشک را ببرید و در یخچال نگهداری کنید.

برای درست کردن این لواشک میتوانید از انواع آلو‌ها و یا مخلوطی از چند نوع آلو استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد لواشک آلو

لواشک آلو جزو ترشیجات و شور میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۵ دقیقه میباشد.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.