اودر ادامه بیان کرد: پیشگری اولیه، مثل ورزش، تغذیه مناسب و مراقبتهای بهداشتی مانع حضور عوامل خطر ساز است.
این متخصص بیماریهای عفونی با اشاره به سطح دوم این اقدامات پیشگیرانه، گفت: باشناسایی عوامل خطر غربالگری و تشخیص و درمان زود هنگام بیماریها عوامل خطر را سریع تشخیص داده و برای آن اقدامات مناسب و خاص انجام میگیرد.
ترکمان با بیان اینکه بسیاری از سالمندان دارای یک بیماری مزمن هستند، گفت: در این سطح پیشگری هدف حفظ عملکرد جسمی، روانی و اجتماعی سالمند تا بیشترین زمان ممکن و با کیفیت مناسب است.
او با اشاره به اینکه مصرف سبزیجات ومیوههای تازه باید در وعده غذایی سالمندان گنجانده شود افزود:آب هویج، آب توت فرنگی، آب کیووی، بخاطر ویتامین c بالای که دارد مانع از بروز بیماری کرونا ویروس کوید ۱۹ در سالمندان میشود.
این متخصص بیماریهای عفونی در ادامه تاکید کرد:مصرف کافی مایعات حداقل ۶تا_۸لیوان در روز، انجام برنامههای ورزشی منظم به ویژه پیاده روی تاثیر به سزای در روند کنترل بیماری کرونا ویروس دارد.
انتهای پیام/م