سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فرآورده‌های خام دامی باید بصورت بسته بندی عرضه شود

مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: فرآورده‌های خام دامی از جمله مرغ، ماهی، میگو و گوشت باید در بسته‌بندی‌های مورد تایید سازمان دامپزشکی عرضه شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،علی‌اصغر حسنی مدیرگروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: فرآورده‌های خام دامی از جمله مرغ، ماهی، میگو و گوشت باید در بسته‌بندی‌های مورد تایید سازمان دامپزشکی که در واحد‌های صنفی و فروشگاه‌های زنجیره‌ای ارائه‌ می‌شود عرضه گردد.

او با اشاره به اینکه طبق آخرین اطلاعات، انتقال ویروس کرونا از انسان به انسان از طریق سرفه، عطسه، ترشحات بینی و دهان صورت می‌گیرد، تصریح کرد: با توجه به این که تماس دست‌ها با محیط و سطوح آلوده به ویروس در اماکن عمومی وجود دارد بسته بندی شدن گوشت مهم و ضروی است.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دستورالعمل‌های بهداشتی در خصوص کنترل شیوع ویروس کرونا به تمام واحد‌های صنفی از جمله واحد‌های عرضه گوشت و مرغ در خراسان رضوی داده شده است.

حسنی به پرهیز از عرضه انواع گوشت به‌صورت روباز اشاره کرد و افزود: در صورت عرضه انواع گوشت به‌صورت سنتی، این موادغذایی باید حداقل دارای پوشش مناسب بوده و به‌صورت رو بازعرضه نشود.

او ادامه داد: در صورت تقاضای چرخ کردن گوشت توسط شهروندان فقط در حضور مشتری با رعایت بهداشت فردی و تجهیزات محیطی می‌تواند این کار انجام شود به طوری که برای هر بار چرخ‌کردن شست‌وشوی دست، تعویض دستکش و گندزدایی توسط قصاب صورت گیرد.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: عرضه و فروش محصولات گوشتی و هرگونه فرآورده خام دام و طیور به‌صورت دست‌فروشی و سیار در خارج از محل‌های صنفی ممنوع است و این نوع فرآورده‌ها باید فقط در یخچال نگهداری شود.

حسنی افزود: هرگونه اقدامی جهت نقل و انتقال انواع محصولات دام و طیور باید با خودرو‌های حمل و نقل تحت نظر سازمان دامپزشکی انجام شود و قبل از انجام این کار نیز خودروی مذکور ضدعفونی شود.

او ادامه داد: در مجموع تمامی نظارت‌ها در حوزه فرآورده‌های خام دام و طیور برعهده دامپزشکی است و در بحث عرضه این محصولات از نوع پخته آن هم منعی وجود ندارد، زیرا هنوز مصوبه‌ای برای تعطیلی رستوران‌ها و آشپزخانه‌ها صادر نشده است.

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در فعالیت این مجموعه‌ها فقط اجازه عرضه غذای بیرون‌بر داده شده است و سرو در داخل سالن غذاخوری و همچنین اجاره سالن برای مجالسی از قبیل عروسی و عزا ممنوع بوده که تاکنون مورد خاصی که تخلف از این مصوبه باشد مشاهده نشده است.

حسنی افزود: شهروندان در صورت مشاهده هرنوع تخلف در این رابطه موضوع را به شماره تلفن‌های ۱۹۰، ۱۹۱ و ۴۰۳۰ گزارش کنند تا بازرسان گروه بهداشت محیط و حرفه‌ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بلافاصله در محل حاضر شده و با فرد یا افراد متخلف برخورد لازم و قانونی انجام دهند.

انتهای پیام//ف. ش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.