سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وزیر آموزش و پرورش:

رسانه ملی با مدرسه تلویزیونی زمینه‌ عدالت آموزشی را فراهم کرد

حاجی میرزایی گفت: رسانه ملی با برگزاری صد‌ها کلاس درس تلویزیونی زنده و تولیدی جهادگرانه عمل می‌کند.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در گفت‌وگو با برنامه زنگ هفت شبکه آموزش ضمن تبریک سال جدید و اعیاد شعبانیه، با قدردانی از رئیس سازمان صداوسیما، از معاونت سیما به ویژه شبکه آموزش به دلیل همت و مشارکت جدی و موثر در راه اندازی مدرسه تلویزیونی ایران تشکر و قدردانی کرد.

او با اشاره به تلاش‌های شبکه آموزش در کمترین زمان ممکن برای راه اندازی مدرسه تلویزیونی ایران و نیز اضافه شدن شبکه‌های معین چهار و قرآن به این حرکت بزرگ جهادی افزود: وجود بیش از نه میلیون استفاده کننده مستقیم از پایگاه‌های مجازی به ویژه تلوبیون و پایگاه‌های شبکه آموزش و نیز نرم افزار هفت نشانه استقبال گسترده دانش آموزان از این اقدام جهادی رسانه ملی است.

وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: امروز مدرسه تلویزیونی ایران در سراسر کشور با پوشش بیش از ۹۸ درصدی برای همه دانش آموزان قابل دریافت و استفاده است.

حاجی میرزایی تصریح کرد: انصافا رسانه‌ی ملی در این مسئله مهم و حیاتی اقدام به موقع، جهادی و شایسته‌ای را انجام داده و زمینه‌های جدی عدالت آموزشی و فرصت‌های برابر آموزشی را برای همه فرزندان این مملکت فراهم ساخته است.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه تاکید کرد: این ابتکار بزرگ صدا و سیما قطعا مقطعی نخواهد بود و وزارت آموزش و پرورش تلاش خواهد کرد با استفاده از این تجربه ارزنده جهادی، استمرار آن را مد نظر قرار دهد تا همه دانش آموزان صرف نظر از هر بحرانی بتوانند از امکانات نوین آموزش رسانه‌ای برخوردار شوند.

حاجی میرزایی نقش شبکه آموزش را در فراگیری دروس و جلوگیری از فاصله تحصیلی انکار ناپذیر دانست و گفت: قطعا ما این شبکه را به عنوان یک بازوی اصلی در توسعه نوین آموزش کشور میدانیم و این ایفای نقش به ویژه در ایام زمان‌های حساس در خور تحسین است.

او در ادامه در پاسخ به سوالی در مورد زمان و نحوه امتحانات پایان سال تحصیلی گفت: مجموعه‌ای از همکاران و کارشناسان تحت عنوان کمیته‌ای تمامی سناریو‌های مرتبط با وضعیت پیش آمده و ادامه دار بودن این روند را بررسی و تحلیل می‌کنند تا در زمان مقرر نتیجه را به اطلاع عموم برسانند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۶
در انتظار بررسی: ۰
رضا
۱۷:۵۳ ۱۵ فروردين ۱۳۹۹
جناب وزیر یا شما معنی عدالت را نمی دانید یا نمی دانید آموزش یعنی چه!
علیرضا قربانزاده
۲۳:۳۵ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
هیچ کاربردی نداشت این آموزش های تلویزیونی چون تقریبا اوایل کتاب و جاهایی رو که خود معلم ها تو مدرسه تدریس کرده بودند رو دوباره اینا تکرار کردندو موضوع دیگه هم اینکه تو واتس آپ معلم ها خودشون تدریس میکردند و اصلا نیاز به معلم دیگه ایی نبود.
نکته آخر هم اینکه زنده تدریس میکردند و خیلی از معلم ها موقع درس دادن دست و پاهاشون رو گم میکردند.
البته شاید به درد یه عده دبیرستانی خورده باشه که درس ها رو دوره کردند (البته بعید می‌دونم که دیده باشند)
محسن
۲۳:۲۳ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
واقعا جای تاسف داره، عدالت آموزشی از نظر وزیر یعنی همین.
درواقع از نظر ایشون، عدالت آموزشی یعنی عدم آموزش.
ناشناس
۲۲:۴۴ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
#نه_به_برگزاری_کنکور_سراسری_۹۹
عمار
۲۲:۰۱ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
بنام خداوند جان و خرد :
احسنت بر طرح پیشرفته علم آموزی جدید توسط تلوزیون و از طریق اینترنت طرحی بسیار عالیست امتحانات رو هم از طریق اینترنتی نمایندگان گروه های کلاسی در هر مقطعی برگزار کنید همانند امتحانات چندی قبل که در تعطیلات کرونایی از دانش آموزان گرفتند معلمین گرامی به همین ترتیب امتحانات آخر سال تحصیلی رو هم بگیرد در امنیت و پیشگیری از شیوع بیماری خطرناک منحوس کرونا از طریق اینترنت تا انشاءالله سال آینده تحصیلی جدید بدون کرونا را شروع کنید در اول مهر 1399 . والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
ناشناس
۲۱:۵۵ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
سلام ببخشید میشه یه خبر از زمان برگزاری کنکور بگیرین دقیق اعلام بشه چه زمانی ما همینطور موندیم بالاخره جمع بندی و مرور باید بدونیم کی انجام بدیم
جم
۲۱:۲۹ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
اگر هر روز یکی از پایه ها (مثلا شنبه اول ابتدایی و ... ) رو تعطیل کنند و بچه ها از طریق تلوزیون درس خود را دنبال کنند هم ترافیک ، هزینه و هم آلودگی کم میشه و هم رغبت بچه ها نسبت به درس بیشتر میشه
ناشناس
۲۰:۵۷ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
این کلاسها و برنامه ها هیچ گونه بازدهی آموزشی ندارد اگر فکر می کنید غیر این است از خانوادها بپرسید
ناشناس
۲۰:۴۹ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
کاملا درست گفتن .
ناشناس
۲۰:۳۶ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
اونایی که اینترنت ندارن و اونایی که حتی تلوزیون ندارن چی؟!
محمد
۲۰:۳۲ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
باید بررسی شود.
ناشناس
۲۰:۰۸ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
درود
ناشناس
۲۰:۰۰ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
فقط پایتخت
nilofar
۱۹:۴۶ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
باریکلا
علی
۱۹:۲۱ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
اقای وزیر شما هم عدالت حقوقی بین کرکنان اداری وحتی بین معلمان را درست کن رتبه بندی وحق شغل حرفهای معلمان کجا رفت
نعمت اله دالوند
۱۹:۰۰ ۱۴ فروردين ۱۳۹۹
عدالت رو فقط برای ثروتمندان پیاده کرد. و در حقیقت ظلم مضاعفی است بر پیکر طبقه مستضعف و محروم