او افزود: تدبیر امام خمینی (ره) و خواسته ایشان که انقلاب، نهضت و نظام بود تاثیر زیادی برای پایهگذاری نظام اسلامی داشت و مردم هم با اکثریت قاطع به نظر امام (ره) رای دادند. در اوایل انقلاب شاید ۱/۵ یا ۲ درصد کشور با نظر حضرت امام (ره) موافق نبودند و جمهوری بدون اسلام را می خواستند، بنابراین موضوع نشان دهنده این بود که انقلاب، نهضت و رهبری امام خمینی (ره) چگونه است.
هاشمی ادامه داد: برخی افراد که مدعی به شرکت در مبارزه بودند، نظرات چپ گرایانه و سوسیالیستی را مطرح میکردند، اما آرای مردم نشان داد که آنها در کشور جایگاه و نفوذی ندارند و تنها خواست مردم که همان خواست امام (ره) بود اهمیت دارد. رهبری امام خمینی (ره) تاثیر زیادی در معادلات سیاسی در خارج و داخل کشور داشت، لذا بعدها قانون اساسی تنظیم و در اصل سوم آن این مسئله عنوان شد که اسلامیت و جمهوریت نظام دو رکن تفکیک ناپذیر است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب اضافه کرد: اسلام و مردم در کنار هم معنا میگیرند، در طول این ۴۱ سال انتخابات زیادی را در ایران داشتیم، هر سال یک یا بعضا دو انتخابات برگزار شده و مشارکت مردم در این انتخاباتها نشان از پایبندی مردم و همان اصل تصویب شده یعنی اسلامیت و جمهوریت نظام است.
او تصریح کرد: در انتخاباتها از ۸۰، ۷۰، ۷۲، ۶۲، ۷۹ درصد، ضریب مشارکتهای مردم متفاوت بوده است، اما امسال با توجه به اینکه شرایط خاصی در کشور حاکم بود ضریب مشارکت مانند دورههای قبل نبود و پایینتر از حد معمول قرار گرفت، عدهای این موضوع را حمل بر این میکنند مردم نسبت به رای اولیه خود پایبند نیستند و نظام دیگری را میخواهند، لذا تفسیرها و تحلیلهای زیادی از این موضوع در رسانههای معاند خارج از کشور انجام شده بعضا هم در رسانهها داخلی منعکس شده است که اصلا حقیقت ندارد.
هاشمی با بیان اینکه کشور و نظام جمهوری اسلامی برای همه مردم است و برای گروه خاصی نیست، تصریح کرد: اکنون در شرایط بیماری کرونا شرایط بسیار مناسب است که بیشتر به وحدت ملی فکر کنیم.
انتهای پیام/