سپری گفت: بخش خصوصی با محوریت تشکلها و ساز و کارهای علمی و عملی میتواند بخش بزرگی از مشکلات و موانع موجود بر سر راه بخش کشاورزی را مرتفع و با چابکی خاص در جهت تحقق اهداف تولید و اشتغال فعالیت نماید و راه برای توسعه فراهمتر گردد.
او افزود: بخش خصوصی قطعا میتواند در حوزههای تولید و جذب بازار هدف، بازرگانی و صادرات به موفقیتهای چشمگیری برسد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان ضمن اشاره به حمایت مقامات ارشد استانی از بخش کشاورزی به عنوان یک مزیت ویژه شرایط را برای تحقق اهداف کلان کشاورزی میسور نموده است.
او یادآور شد: شبکه تعاون روستایی نیز به صورت مویرگی در همه حوزهها نفوذ داشته و به عنوان یک شبکه بازرگانی از ظرفیت و پتانسیل بسیار خوبی بهرهمند است که باید با تبحر و مدیریتی زیرکانه این ظرفیت را مورد استفاده قرارداد و افکار نو و ایدههای خلاق باید بیش از پیش در این شبکه به کار گرفته شود.
سپری با تاکید بر برگزاری منظم جلسات هم اندیشی با حضور نخبگان و فعالان تشکلهای بخش کشاورزی و تعاون روستایی اظهار داشت: خروجی این جلسات بارش افکاری را خلق میکند که میتواند ساز و کار مناسبی برای اجرای هر چه بهتر اهداف بخش کشاورزی مهیا و برای بهره برداران موقیتهای ویژهای را فراهم سازد. وی افزود: محصول توت فرنگی برند استان کردستان باید در راس جلسات بارش افکار قرار گیرد و بتوانیم برای تولید و توسعه تجاری این محصول اقدامات خوبی انجام دهیم.
او در ادامه خاطرنشان کرد: تولید باید تقاضا محور و بر اساس نیاز بازار انجام گردد. همچنین کشاورزی قراردادی یک راهکار بسیار مناسب برای اقتصادی کردن تولیدات بخش کشاورزی است و باید با توسعه این روش بیش از پیش در بخش کشاورزی به تولیدات بخش کشاورزی رونق دهیم.
محمد فرید سپری با اشاره به ضرورت نظارت تاکید کر: مقام معظم رهبری فرمودند که کنترل و نظارت، برای مچ گیری نیست، بلکه برای جلب اعتماد بیشتر است و با توجه به فرموده ایشان و تجارب گذشته امر نظارت بر شرکتهای تعاونی را از اهم وظایف سازمان تعاون روستایی برشمردند.
انتهای پیام/ع