سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حاجی پور در گفت‌‌و‌‌‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

عملی شدن وعده‌های دولت به تولیدکنندگان لازمه جهش تولید

منتخب مردم آمل گفت: برای تحقق جهش تولید، لازم است که دولت وعده‌های خود را نسبت به تولیدکنندگان عملی کند.

رضا حاجی پور منتخب مردم آمل در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به نامگذارى سال ٩٩ از سوى رهبر انقلاب مبنى بر «جهش توليد» گفت: با توجه به میزان اهمیت شعار جهش تولید، مسئولان‌ اجرایی کشور در سال ٩٩  باید توجه ویژه‌ای به مراکز تولیدی داشته باشند و برنامه ریزی مناسبی برای کارخانجات و توسعه آنها در نظر بگیرند.

او ادامه داد: البته برای تحقق جهش تولید، لازم است که دولت وعده‌های خود را نسبت به تولیدکنندگان  عملی کند و نظارت مناسبی برای انجام این کار صورت گیرد.

منتخب مردم آمل بیان کرد: یکی از نکته‌های مهم برای تحقق جهش تولید این است که مجلس و دولت در کنار یکدیگر قرار بگیرند تا در سال ٩٩ موفقیت‌های بیشتری نسبت به سال قبل در حوزه اقتصاد و تولید کسب کنیم.

حاجی پور گفت:  شهرستان آمل یکی از بزرگ‌ترین شهرک‌های صنعتی  مازندران را در درون خود قرار داده اما در حال حاضر حدود ۳۰۰ واحد تولیدی تعطیل شده که نظارت و توجه بیشتری را می طلبد.


بیشتر بخوانید: رسیدگی به مسائل اقتصادی، رسالت مجلس یازدهم است


انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.